1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-08-2014 11:01

Μία κεντρικός για τον Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Ηρακλής, ο οποίος ανακοίνωσε την τέταρτη παίκτρια που θα ενταχθεί στο νέο ρόστερ. 
Το όχι και τόσο νέο όνομα για τον Ηρακλή είναι η Νικολέττα Καραφουλίδου, η οποία έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί το 2013 στον ΑΓΣΙ. Η 21χρονη κεντρικός έχει ύψος 1,86 και ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 12 ετών.
Διαβάστηκε 1873 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link κωστας21 Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 16:54 posted by κωστας21

    φιλε αν πεσετε εσεις εμεις τι θα κανουμε σε 9 ημερες τελειωνουν οι μεταγραφες και στο ροστερ ουτε λιγο ουτε πολύ υπαρχουν ακουσον ακουσον 3 παικτριες

  • Comment Link KING IRAKLIS Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 09:37 posted by KING IRAKLIS

    είναι γεγονός ότι το μεταγραφικό ντεμαράζ της "διοίκησης" του Ηρακλή σπάει κόκαλα. Πραγματικά, χτίζεται μια μεγάλη ομάδα απαιτήσεων.Τι να πει κανείς. Δυστυχώς η ομάδα πολύ δύσκολα θα τη γλυτώσει στο νέο πρωτάθλημα και μάλλον θα ακολουθήσει την τύχη του ανδρικού βόλει, του πόλο, του χάντμπολ δηλαδώ τον περήφανο υποβιβασμό. Θα μου πείτε και τι έγινε, εδώ και 2 χρόνια που αυτοί οι συγκεκριμένοι τύποι παριστάνουν τους διοικούντες χωρίς ευθύνες και χωρίς να είναι υπόλογοι απέναντι στο νόμο και τους ηρακληδείς, οι υποβιβασμοί έχουν γίνει μια γλυκιά συνήθεια. Όμως η τελευταία επιλογή των ας πούμε διοικούντων είναι αυτή που σπάει όλα τα ρεκόρ. Διάβασα λοιπόν πως τα τμήματα υποδομής αναλαμβάνει ο κος Μποζίδης και κάποια άλλα τμήματα υποδομής η σύντροφός του. Σιγά που δε θα αναλάμβαναν. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει. Τι νομίζατε ότι σήμαινε η επιστροφή του συμπαθέστατου αθλητή στα 45 του στον Ηρακλή. Πολύ απλά την αρχή μιας νέας καριέρας. Μακάρι να πάει καλά. Άλλωστε κολλητός του κου "εφόρου" είναι και η ανάληψη των καθηκόντων αυτών κρίνεται ως απόλυτα φυσιολογική. Στον Ηρακλή σήμερα έτσι παίρνονται οι αποφάσεις. Και βολεύονται οι φίλοι κι αυτοί που δεν αμφισβητούν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον άλλοτε μεγάλο σύλλογο που μερικοί τον έχουν μετατρέψει σε παιδική χαρά και μάλιστα διαλυμένη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.