1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2014 16:53

Αισιόδοξα μηνύματα ενόψει Γερμανίας

Από την αρχή της εβδομάδας η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στην Λάρισα και συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη αντιμετωπίζει αύριο (13/6) και την Κυριακή (15/6), την Γερμανία σε διπλές αναμετρήσεις (18.00 την Παρασκευή και 17.30 την Κυριακή).

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήμας ολοκληρώνει την προετοιμασία της σήμερα στις 15.00, με μόνη απουσία αυτή της Μαρίας Νομικού που έχει σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της, ενώ παρατέθηκε και συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός όσο και ο Καλμαζίδης και η αρχηγός Ελένη Κιόση, δήλωσαν αισιόδοξοι για θετικά αποτελέσματα ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο.

Κώστας Αγοραστός: «Εύχομαι μόνο νικηφόρα αποτελέσματα»

«Καλωσορίζουμε τις Εθνικές ομάδες Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και καλούμε τον κόσμο της Λάρισας να έρθει στο κλειστό για να βοηθήσει τις ομάδες να φτάσουν στον στόχο τους.

Είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια και για τα δύο αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, αλλά παράλληλα αποτελούν ένα ακόμη δείγμα ότι η Θεσσαλία είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια της Ελλάδας. Εμείς στηρίζουμε απο την πλευρά μας με κάθε τρόπο τον αθλητισμό γιατί ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Χαιρόμαστε που οι Εθνικές ομάδες είναι εδώ, ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αναθέτοντας στην Περιφέρεια τη διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων κι εύχομαι τόσο την Παρασκευή όσο και την Κυριακή να είναι νικηφόρα τα αποτελέσματα τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες.»

Καλμαζίδης: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

«Κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια και όλους τους τοπικούς φορείς που βοηθούν σ’ αυτή τη διοργάνωση. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι η Ελληνική περιφέρεια στηρίζει και αγαπά το βόλεϊ κάνοντας ωραίες διοργανώσεις.

Πιστεύω ότι και σ’ αυτούς τους αγώνες θα έρθει και ο κόσμος να μας στηρίξει και θα προσπαθήσουμε να το ανταποδώσουμε κάνοντας καλές εμφανίσεις απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως είναι η Γερμανία».

Κιόση: «Να δούμε στο γήπεδο γυναίκες και παιδιά»

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία που μας παρέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Θέλουμε όμως να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο κι ιδιαίτερα να δούμε πολλές γυναίκες και παιδιά. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα ως αντίπαλο και θέλουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο».

Με Βεργίδου, Γενιτσαρίδη και Λαμπρούση

Μετά την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Γυναικών ο Γιάννης Καλμαζίδης ανακοίνωσε τις 12 αθλήτριες που θα βρίσκονται στα παιχνίδια με την Πολωνία. Τα 3 νέα πρόσωπα είναι οι Όλγα Βεργίδου, Μαρία Γενιτσαρίδη και Τζίνα Λαμπρούση, που πήραν την θέση των Νομικού, Γιώτα και Λαμπρινίδου.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Χριστοδούλου, Λαμπρούση, Κωνσταντινίδου, Παπαφωτίου, Καββαδία, Χαντάβα, Γενιτσαρίδη, Βεργίδου, Αρτακιανού, Στράντζαλη, Διώτη, Κιόση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.