1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2014 11:55

«Ελένη σε ευχαριστούμε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Όπως ήταν ήδη γνωστό οι δρόμοι της Ελένης Φραγκιαδάκη και του ΓΑΣ Μεσσαρά χώρισαν μετά από έναν χρόνο συνεργασίας. Η έμπειρη αθλήτρια έχει υποχρεώσεις στην Αθήνα και θα αναγκαστεί να επιστρέψει. Όμως ο σύλλογος δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει
«Μετά απο την φετινή επιτυχημένη συνεργασία του Γ.Α.Σ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ με την ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ αποφασίστηκε απο κοινού και για λόγους αντικειμενικούς λόγω της μόνιμης διαμονής της αθλήτριας στην Αθήνα, αλλά και λόγω της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών, να μην συνεχιστεί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο η συνεργασία αυτή.

Όλοι όσοι αποτελούν μέλη της ομάδας, αθλήτριες, προπονητής, διοίκηση κ φιλαθλος κόσμος ευχαριστούμε την Ελένη για όσα πρόσφερε φέτος στην ομάδα μας αγωνιστικά και όχι μόνο, θεωρούμε πάντα την Ελένη ένα δικό μας παιδί και της ευχόμαστε να είναι υγειής κ καλή συνέχεια σε ότι και εάν κάνει».
Διαβάστηκε 2219 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Σε ρυθμούς reggae η Μεσσαρά »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.