1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-05-2014 18:29

16ο Εργασιακό Πρωτάθλημα στην Σύρο

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και η Επιτροπή Αθλητισμού & Πολιτισμού (πρώην Ο.Π.Α.Σ.) διοργανώνει το 16ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

Διαβάστε παρακάτω την προκήρυξη.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Την διοργάνωση του πρωταθλήματος θα έχει η τριμελής επιτροπή που ορίστηκε από την Επιτροπή Αθλητισμού & Πολιτισμού. Αυτοί είναι:
α) Κεράνης Ιωάννης Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού & Πολιτισμού
β) Βρούτσης Ιωάννης Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος
γ) Παλαιτσάκης Δημήτρης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Ναυαγοσώστης

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ως χώρος διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθορίζεται η Α' και η Β΄ αίθουσα του Α.Κ.Δ.Ε – Σύρου (όποια είναι διαθέσιμη).

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
• Τα άτομα που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών .Η ομάδα θα μπορεί να απαρτίζεται από διάφορες υπηρεσίες που δεν είναι απαραίτητο να έχουν σχέση μεταξύ τους .
• Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται σε σύλλογο επίσημα σε αγώνες πρωταθλήματος. (Εξαίρεση για παίκτη δηλωμένο στο φύλλο αγώνα αλλά που δεν έχει αγωνιστεί ).
• Κάθε ομάδα θα δηλώσει για το πρωτάθλημα το λιγότερο 8 παίκτες, σε κατάσταση με υπογραφή γιατρού και υπευθύνου εκπροσώπου και η οποία θα κατατεθεί έως την Ημέρα Παρασκευή 06/ 06 /2014 στα γραφεία του Α.Κ.Δ.Ε – ΣΥΡΟΥ έως 14.00 το μεσημέρι (Υπεύθυνος κ. Παλαιτσάκης Δημήτρης).
• Σε περίπτωση που η ομάδα κατέβει σε αγώνα με λιγότερο από 6 παίκτες το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεκινήσει (έως 15 λεπτά) από την ώρα έναρξης, διαφορετικά ο εν λόγω αγώνας κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα και παίρνει το βαθμό 0. H οικονομική ενίσχυση συμμετοχής, θα είναι 10 ευρώ ανά ομάδα σε κάθε παιχνίδι ποσό το οποίο θα κατατίθεται πριν την έναρξη του αγώνα.

 
ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΠΟΙΝΕΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
• Σε περίπτωση μετά από έλεγχο της επιτροπής διαπιστωθεί ότι δηλωθείς παίκτης είναι εν ενεργεία η ομάδα θα τιμωρείται με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα.
• Οι ομάδες θα φέρουν ομοιόμορφη αθλητική περιβολή με αριθμούς (εκτός του Libero).
• Επιτρέπεται και η συμμετοχή γυναικών στο εν λόγω πρωτάθλημα (μεικτές ομάδες) με τους παραπάνω όρους.
• Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε ένα ή δύο γύρους ανάλογα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος.
• Η νικήτρια ομάδα θα παίρνει δύο βαθμούς και η ηττημένη 1 βαθμό. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο νικηφόρα σετ και στους ημιτελικούς – τελικούς τρία νικηφόρα σετ .Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύουν οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων στην Ε.Ο.Π.Ε. Οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας θα παίξουν χιαστί(1ος – 4ος και 2ος – 3ος ). Οι νικητές των αγώνων θα παίξουν για 1η και 2η θέση και οι ηττημένοι για 3η και 4η θέση.
• Θα τηρηθούν όλοι οι διεθνείς κανονισμοί της Πετοσφαίρισης.
• Στην κλήρωση θα ισχύσουν οι κλειδάριθμοι διεξαγωγής αγώνων του κανονισμού της Ε.Ο.Π.Ε.
• Σε περίπτωση αναβολής αγώνα αυτός θα διεξάγεται το αργότερο σε 6 ημέρες αφού εξετάζεται η περίπτωση από την τριμελή επιτροπή. Το αίτημα αναβολής θα πρέπει να υποβάλλεται 48 ώρες πριν το προγραμματισμένο παιχνίδι.
• Ορισμοί αγώνων θα προκύπτουν από την τριμελή επιτροπή και για τις ημέρες και ώρες που μας έχει δώσει το Α.Κ.Δ.Ε.- Σύρου.
• Οι διαιτητές και η Γραμματεία θα ορίζονται από την 3μελή επιτροπή διεξαγωγής του πρωταθλήματος (το παιχνίδι θα μπορεί να γίνεται και με ένα διαιτητή και ένα άτομο στην Γραμματεία). Διαιτητής που αγωνίζεται σαν παίκτης και σαν προπονητής θα μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. (δεν θα διευθύνει αγώνες της δικής του ομάδας ή άλλης εάν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό θα το κρίνει η επιτροπή). Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διευθύνονται από τους επίσημους διαιτητές της Τ.Ε. Πετοσφαίρισης και από γυμναστές γνώστες του Αθλήματος (μετά από συνεννόηση με την τριμελή επιτροπή).
• Σε περίπτωση

α) διαπληκτισμού μεταξύ των παικτών

β) βιαιοπραγίας κατά των διαιτητών ή

γ) οδηγηθεί ο αγώνας σε διακοπή λόγω βίαιης συμπεριφοράς
ολόκληρη η ομάδα θα αποβάλλεται αυτομάτως από το εν λόγω πρωτάθλημα.

• Στην πρώτη νικήτρια ομάδα θα δοθούν κύπελλο, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.
Στην δεύτερη και τρίτη αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια και στους υπόλοιπους αναμνηστικά διπλώματα.
Για οτιδήποτε άλλο, θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.Ε. και διευκρινήσεις θα δίνει η τριμελής επιτροπή του Πρωταθλήματος.

 

Για την επιτροπή Αθλητισμού
Πρόεδρος Κεράνης Ιωάννης

 

Για την επιτροπή πρωταθλήματος
Πρόεδρος Βρούτσης Ιωάννης

 Πληροφορίες:Δημήτρης Παλαιτσάκης
Τηλέφωνο: 22810 84505, εσωτ. 40
Fax : 22810 79435
Ταχ. Δνση: 841 00 ΣΥΡΟΣ
e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.