1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2014 00:59

Γκολίτσης: «Τεράστια συγκίνηση, ανεβήκαμε πέντε κατηγορίες με τη ΜΕΝΤ» (video)

Αποστολή-Ορεστιάδα: Δημήτρης Βάλσαμος

Εμφανώς συγκινημένος και δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ο Σπύρος Γκολίτσης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr, αναφερόμενος στην άνοδο της ομάδας, στην προσπάθεια που έχει καταβάλει για την ομάδα, ενώ αφιέρωσε και την επιτυχία της ομάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι, που καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο. Ήταν μια διαδρομή μεγάλη, εγώ ξεκίνησα στη ΜΕΝΤ στο Β' τοπικό, έχουμε ανέβει πέντε κατηγορίες, φτάσαμε στην κορυφή. Μεγάλη χαρά για όλους μας. Σήμερα δεν παίξαμε πολύ καλά, η πίεση του φαβορί, το στρες, ενώ κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο σετ, βρεθήκαμε πίσω 1-2. Ξέραμε ότι θέλουμε δύο βαθμούς για τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, τα παιδιά δείξανε ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε και το γυρίσαμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πέτυχα το στόχο, και καταφέραμε και φτάσαμε τη ΜΕΝΤ όλοι μαζί στην Α1. Θέλω να αφιερώσω σε πολλούς αυτή την άνοδο. Στο Γιώργο τον Ουζούνογλου, που είμαστε μαζί εφτά χρόνια («Μαζί τα καταφέραμε, Γιώργη», είπε χαρακτηριστικά). Επίσης σε όλα τους αθλητές μου, σε όλα τα μέλη της διοίκησης, σε όλους τους χορηγούς, σε όλους τους φίλους. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που βοήθησαν, και η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε. Για μένα είναι τεράστια συγκίνηση και χαρά, γιατί έχω αφιερώσει άπειρες ώρες σ' αυτή την ομάδα, παραμελώντας βασικά πράγματα».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link CE Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 22:33 posted by CE

    Όσοι γνωρίζουν τα πράγματα απο κοντά ξέρουν οτι όσα μπράβο και συγχαρητήρια κι σου πουν ειναι λίγα!!! Παρόλα αυτά μπράβο σε σένα και στα παιδιά σου, τ´αξιζετε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.