1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2014 13:03

Στα τελικά ο Σαρωνικός

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τελείωσε την β' φάση ο Σαρωνικός για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του νησιού μας τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου, και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.

 Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα αντιμετώπισαν την Παρασκευή την Ευρυάλη στην Γλυφάδα, και το Σάββατο έπαιξαν με την Άρτεμις Κορυδαλλού στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Το συγκρότημα της νεαρής τεχνικού επικράτησε της Ευρυάλης με 3-0 σετ, παίζοντας εκπληκτικό βόλεϋ, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 2η θέση. Τα σετ 17-25, 20-25,20-25. Οι νεαρές αθλήτριες παρόλο που η κατάκτηση ενός σετ έφτανε για την πρωτιά στον όμιλο, έπαιξαν ολοκληρωτικό βόλεϋ, και έδειξαν έτοιμες για τη συνέχεια.

Την επόμενη μέρα (Σάββατο) φιλοξένησαν την Άρτεμις Κορυδαλλού, και το νικηφόρο αποτέλεσμα της Παρασκευής επέτρεψε στην Ιβάνοβα να δοκιμάσει όλες τις αθλήτριες, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει συνέχειας. Το παιχνίδι παρ' όλο που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, ήταν εξαιρετικό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1. Τα σετ 25-11, 25-21, 15-25, 25-15. Επόμενο παιχνίδι για τον Σαρωνικό είναι το Σάββατο με την Αργυρούπολη στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Για τον Σαρωνικό έπαιξαν στα δυο παιχνίδια οι: Βογιατζόγλου Άρτεμις, Βογιατζόγλου Αθηνά, Καλαμάκη Μαρούσα, Κλέλλη Κατερίνα, Λάκκου Κική, Λορέντζου Μυρτώ, Καλοκούβαρου Σίσυ, Σταθοπούλου Βίκυ, Μπόγρη Βάλια, Νεστορίδη Άρτεμις, Τρίμη Ευαγγελίνα, Βογιατζόγλου Ιωάννα, Τζινιέρη Ιρένα, Γκουρι Μπιάνκα. Διαβάστε περισσότερα...

Η προπονήτρια Σύλβια Ιβάνοβα αμέσως μετά τον αγώνα του Σαββάτου δήλωσε: σήμερα τελειώσαμε και την δεύτερη φάση με 6 νίκες και μόνα 2 χαμένα σετ. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Αργυρούπολη που ο νικητής θα πάρει την μία θέση του final four. Τα κορίτσια είναι έτοιμα να κάνουν μεγάλα πράγματα στο βόλεϊ. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί τους και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν το νησί πολλές φορές υπερήφανο τα επόμενα χρόνια. Φυσικά επόμενος στόχος μας είναι η είσοδος στην τετράδα. Είχαμε πει ότι το φετινό ταξίδι θα είναι μακρύ, και είναι. Όλοι αποδέχονται ότι είμαστε η πιο πλήρης ομάδα Μένει να το αποδείξουμε ως το τέλος. Αν σκεφτεί κανείς ότι τα κορίτσια αυτά ξεκίνησαν πριν 2,5 χρόνια αντιλαμβάνεται εύκολα πόση δουλειά έχουν κάνει. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

 

ΠΗΓΗ  AEGINA PORTAL

3 σχόλια

  • Comment Link ενας φιλοσ Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 13:34 posted by ενας φιλοσ

    Οταν ο Σαρωνικος τησ Συλβιας τρπμαυισει με επιτυχια το ταξιδι του στην ΕΣΠΕΔΑ ισως τοτε καποιοι προπονητες αλλων ομαδων αποφασισουν να αλλαξουν επαγγελμα αφου το να προπονεις παιδια ειναι τελικα πολυ σοβαρο πραγμα.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΛΒΙΑ

  • Comment Link Γκουρου Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 06:55 posted by Γκουρου

    Και κρίμα γι' αυτούς που δεν την πήραν νωρίτερα, αλλά εμπιστεύθηκαν τον περίεργο τύπο που το παίζει "γκουρού" λόγω ονόματος, για να τους κάνει ομάδα.

  • Comment Link ενας φιλοσ Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 17:19 posted by ενας φιλοσ

    τα αποτελεσματα μιλανε μονα τους για την δουλεια αυτης της προπονητριας
    Κριμα για αυτους που την εχασαν
    Κριμα για αυτους που δεν προσπαθησαν ποτε να την αποκτησουν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.