1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2024 10:41

Κοντά στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Μετά απο δύο χρόνια αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία της ΑΕΚ να φορέσει η Εύα Χαντάβα την κιτρινόμαυρη φανέλλα.

H Eύα Χαντάβα ξεκίνησε από τα Γρεβενά, συνέχισε στον Ολυμπιακό, πήγε στο εξωτερικο επέστρεψε στην Ελλάδα μέσω ΠΑΟΚ, πήρε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ξαναέφυγε στο εξωτερικό και όλα δείχνουν ότι έρχεται ξανά στην χώρα και στην ΑΕΚ χάρη στην υπέρβαση του Λευτέρη Αρχόντη.

Πρόταση της ΑΕΚ σε Παπαφωτίου, Πολυνοπούλου ή Χατζηευστρατιάδου στο κέντρο

Ο παράγοντας της ΑΕΚ έκανε μεγάλη πρόταση στην Χαντάβα πριν από δυο χρόνια που πλησίαζε τις 80.000 ευρώ, αλλά η Γρεβενιώτισα παίκτρια προτίμησε την Α2 Ιαπωνίας. Αυτή την εποχή έχει σπίτι στο Ντουμπάι, όπου ο μνηστήρας της διατηρεί ακαδημία μπάσκετ και θα προτιμούσε να συνεχίσει σε κάποια ασιατική χώρα,

Το πρέσινγκ όμως της ΑΕΚ είναι ασφυκτικό μίλησε με τον Λευτέρη Αρχόντη και τον Αλέξη Αλεξιου, συμφώνησε στα περισσότερα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμη για να ηγηθεί την επόμενη περίοδο της "Ένωσης".

Η Χαντάβα είναι πλέον 34 χρονών, αλλά ο ψυχισμός της είναι τεράστιος και είναι η αθλήτρια που μπορεί να τελειώσει ένα ματς όταν "καίει" η μπάλλα. Ο θηλυκός Γκιούρδας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Μπάσιμο έκανε και ο Παναθηναϊκός που συνομίλησε με την αθλήτρια μέσω του Βρανόπουλου, αλλά το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται απόψε στου Ρέντη και το "τριφύλλι" δεν μπορεί να κάνει σχεδιασμό πριν πέσει  και η τελευταία μπάλλα. Στον Παναθηναϊκό κάνουν κουβέντα και με την Όλγα Στράντζαλη, αλλά Χαντάβα και Στράντζαλη δεν χωρούν στην ίδια ομάδα λόγω υποδοχής.

Για την ιστορία η Εύα Χαντάβα έκανε πριν από λίγο follow στον προπονητή της ΑΕΚ Τζιανκάρλο Πασκουαλίνο στα social media 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.