1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2015 13:30

Με άρωμα βόλεϊ το Fashion Show του Iraklis Pantsios (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά, ο Ηρακλής Παντσιος υποδέχθηκε το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας την εκπληκτική Cruise Collection του.
Στον υπέροχο χώρο της πισίνας του Makedonia Palace έγινε την Δευτέρα το βράδυ το ανατρεπτικό Fashion show του brand Iraklis Pantsios Lifestyle Fashion Brand. Νεανικές δημιουργίες, αέρινα σύνολα και μοντέρνα μαγιό ενθουσίασαν τους καλεσμένους. To fashion show του Iraklis Pantsios ενθουσίασε με την έντονη καλοκαιρινή του διάθεση τους εκατοντάδες καλεσμένους, και τους “απογείωσε” στο California Dreaming.

Μετά την επίδειξη ακολούθησε πάρτι με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του DJ Γιώργου Τσακιρόπουλου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο M.A.Z.I. - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα και στο Κεντρο Α.ΜΕ.Α "Ο Σωτηρ". Από τα λαμπερά μοντέλα διακρίναμε τις παίκτριες από τον χώρο του βόλεϊ την μελαχρινή καλλονή και πρώην Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη (πρώην παίκτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων), την Μέγγη Ανδρέου κόρη του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του μόντελιγκ, την Αναστασία Μοδιώτη (Άρης), την Μιχαέλα Κράβαρικ (Ηρακλής και Αγία Τριάδα), την Νίνα Τσουγκούλογλου (Απόλλων Καλαμαριάς) και την Μαρία Γάτση (Μακεδόνες).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.