1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2014 20:59

Το... Στοίχημα των εκλογών στην ΕΣΑΠ

Σε ρυθμούς εκλογών βρίσκεται η ΕΣΑΠ. Οι εκπρόσωποι των 12 σωματείων της Ένωσης θα κληθούν να εκλέξουν νέα διοίκηση στις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί στην εκλογοαπολογιστή Γ.Σ. που έχει προγραμματιστεί για αύριο (5/6) στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στο Ο.Α.Κ.Α. Θα πραγματοποιηθεί επίσης διοικητικός, οικονομικός και διαχειριστικός απολογισμός.

 

 

Ο Παντελής Ταρνατόρος δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο για τις αυριανές εκλογές αλλά όπως έχει πει ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο σημαντικό ρόλο παίζει η ομοφωνία και συνεργασία όλων των ομάδων ακόμα και αυτών που παραδοσιακά είναι αντίπαλες στο φιλέ ώστε να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που έρχονται.

Συνεπώς τα πρόσωπα περνούν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Λίγκα και αφορούν στην ίδια την επιβίωση της για τα επόμενα χρόνια.

Πρόθεση όλων είναι η νέα διοίκηση να έχει την καθολική στήριξη των 12 Τ.Α.Α. προκειμένου να «τρέξει» τα μεγάλα θέματα που αφορούν κυρίως στις χορηγίες αλλά και τις συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ για την ανανέωση της ετήσιας χορηγίας αλλά και για την είσοδο της Volleyleague στο «Στοίχημα».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες καθώς τα νέα στελέχη του ΟΠΑΠ αναμένεται να ολοκληρώσουν τις εκθέσεις και τις μελέτες που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα στο βόλεϊ προκειμένου να βάλουν τους αγώνες του πρωταθλήματος στο ηλεκτρονικό κουπόνι του «Στοιχήματος» της νέας αναβαθμισμένης πλατφόρμας του ΟΠΑΠ.

Παράγοντες του ΟΠΑΠ εκτιμούν πως το πρώτο διάστημα άπαντες πρέπει να είναι επιφυλακτικοί και να μην υπολογίζουν σε έσοδα, όμως, η προβολή που θα έχει το πρωτάθλημα της Volleyleague από έμεση διαφήμιση σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος για την πορεία των ομάδων (μεταγραφικά νέα κλπ) θα ανεβάσει σταδιακά τη δημοφιλία του αθλήματος αλλά και τη μετοχή της Volleyleague στην τηλεοπτική και χορηγική αγορά.

Επίσης η ΕΣΑΠ προσδοκά να αυξήσει την γκάμα των χορηγών και υποστηρικτών με σκοπό να ενισχυθούν οικονομικά τα ΤΑΑ αλλά και η οργάνωση του νέου πρωταθλήματος, ενώ ανοικτό είναι και το ζήτημα της αύξησης των ξένων παικτών από τρεις σε τέσσερις.

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 06:17 posted by volleyakias

    το καλύτερο είναι να μη γίνουν εκλογές αφού τα πάντα είναι γνωστά εκ των προτέρων. Ο μεγάλος με τους δορυφόρους του τα έχουν τακτοποιήσει όλα μια χαρά.Από τη στιγμή που καθάρισαν και τον Ηρακλή που μόνο αυτός μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρό αντίπαλο μπλοκ, όλα είναι τελειωμένα. Γι αυτό θα ξαναεκλεγούν όλοι αυτοί που μοιράζονται θέσεις και οφίτσια, αυτοί που υποτίθεται είναι αντίπαλοι αλλά τα βρίσκουν εδώ και λίγα χρόνια μια χαρά σε όλα.Αλλωστε γιατί να μην ανταμοιφθούν, τόση δουλειά κάνουν για το άθλημα που κοντεύει επι των ημερών τους να διαλυθεί. Για ποιο πρωτάθλημα μιλάτε ρε παλληκάρια; Για ποιο ανταγωνισμό; Ολα είναι γνωστά εκ των προτέρων.Είπαμε, κάποιοι παίζουν χωρίς αντίπαλο με τη βοήθεια των παρατρεχαμενων ομάδων και προωθούν μάλιστα και τη δουλειά τους. Δείτε πού καταλύουν ομάδες της Α1 αλλά και εθνικές ομάδες, ακόμα και άλλων αθλημάτων στα ταξίδια τους και θα καταλάβετε. Ενδοξο ελληνικό βόλει. Όλα εν σοφία εποιήθησαν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.