1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2024 21:33

Oλυμπιακός για Καρασαββίδη, Εφραιμίδη, ΠΑΟΚ με Γαλιώτο, ψάχνει ο ΠΑΟ

Διορθωτικές κινήσεις κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για την τελική ευθεία της  Volley League ανδρών.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν περίμενε την επιστροφή του Γκαρά, αλλά ο Θρακιώτης παίκτης έπαθε υποτροπή και δεν θα επανέλθει, γι αυτό ο πρωταθλητής χωρίς να καίγεται, εξετάζει λύσεις για παρτενέρ του Τζιάβρα. Ελεύθερος έμεινε ο Bασίλης Καρασαββίδης, μετά από επεισόδιο με τον Γκουστάβο Μπράιαν και ο μάνατζερ του τον πρότεινε στον Ολυμπιακό. Ο Ηρακλής εξάλλου όπως αναμενόταν διαλύεται, γιατί δεν μπορεί να παίξει στην μεγάλη κατηγορία λόγω χρεών και ειδοποιήθηκαν οι παίκτες να βρουν ομάδες. Ο Νικήτας Εφραιμίδης προτάθηκε κι αυτός στον Ολυμπιακό, κι αν οι δυο παίκτες δεν έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις μπορεί να αποκτηθούν. Διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα πορευτεί όπως πέρυσι με Τζιάβρα και εναλλακτική λύση των Δαλακούρα, ενώ ως τρίτος μπορεί να προωθηθεί ο νεαρός Καζάζης.

Ο Φοίνικας Σύρου θα συνεχίσει με τον Σωνάκη, τον οποίο εμπιστεύεται ο Ίλιτς, ενώ βασικός πασαδόρος θα περάσει ο Απόστολος Πετσιάς, αλλά ερευνούν την αγορά και για ξένο πασαδόρο.

Ο Μάρκος Γαλιώτος εξάλλου δεν πήγε μετά τις γιορτές στη Σύρο, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Φοίνικας ζητάει λεφτά για να λύσει το συμβόλαιο του, ενώ ο "Δικέφαλος"  θα αντικαταστήσει τον Μπλακενάου, αν βρει καλό ξένο κεντρικό ως το τέλος Ιανουαρίου. Ο Καναδός πάντως θα είναι μόνος στο ματς με τον Ολυμπιακό, αφού τραυματίστηκε ο Σιδηρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να καίγεται κοιτάει στην αγορά για σπουδαίο ξένο πασαδόρο, γιατί δύσκολα ο Ιερεζουέλο θα αντέξει σε απανωτά παιχνίδια στα πλέι οφς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.