1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2017 12:01

Ντε Μπραντ: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον σωστό δρόμο» (video)

Ο προπονητής της Μπούρσα Γιαν Ντε Μπραντ μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό για την φετινή του πορεία, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον φίλο του Δημήτρη Γόντικα.
«Αυτή τη φορά παίξαμε πολύ καλά από την αρχή και το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με το πρώτο στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε στο τρίτο σετ αλλά αυτή την φορά παίζαμε στην έδρα μας και αυτό έκανε τη διαφορά. Ήταν ανακούφιση που πήραμε το τρίτο σετ γιατί ήταν καλύτερος σε εκείνο το σημείο και είμαι χαρούμενος που δεν πήγαμε σε τέταρτο».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μία σπουδαία σεζόν, φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κάναμε καλά πράγματα στο πρωτάθλημα και πήραμε το Τσάλεντζ Καπ. Πολύ καλή σεζόν».

Για το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο τρόπαιο: «Το Τσάλεντζ Καπ είναι μία διοργάνωση που μπορείς να κερδίσεις με μία καλή ομάδα. Στο CEV ή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιο δύσκολο να φτάσεις μακριά, ενώ το Τσάλεντζ Καπ δίνει την ευκαιρία σε ομάδες που δεν είναι... σούπερ να το κατακτήσουν. Ο Ολυμπιακός είναι στον σωστό δρόμο, του δίνω συγχαρητήρια γιατί ποτέ δε τα παρατάνε. Άξιζε να είναι στον τελικό».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον φίλο του Δημήτρη Γόντικα: «Σε αγαπώ πολύ, εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να βρεθούμε σύντομα και να τα πούμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.