1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2016 22:24

Holy Spirit Day στη Βάρκιζα!

Μια Special ημέρα για τους φίλους του Beach Volley, την HOLY SPIRIT DAY, οργανώνει το Side-Out Club στην Βάρκιζα για την Δευτέρα 20/6/2016.  Η ημέρα ξεκινάει με το DAY-FREE πρόγραμμα!
Δηλαδή δωρεάν παιχνίδι στα 4 πανέμορφα γήπεδα του Side- Out Club από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι! Μέγιστη συμμετοχή 8 άτομα ανά γήπεδο.  Μια ευκαιρία για να γνωρίσετε και το άθλημα όσοι δεν το έχετε τολμήσει μέχρι τώρα! 

Στην συνέχεια, θα ξεκινήσει το τουρνουά HOLY SPIRIT OPEN που θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ. Το τουρνουά που διεξάγεται για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία του Side-Out Club και του γειτονικού Holy Spirit Beach Bar, ανήκει στην κατηγορία 'Μεικτό Ατομικής Συμμετοχής' όπου οι συμμετέχοντες αλλάζουν ζευγάρια (αγόρι-κορίτσι) και μαζεύουν ατομικούς βαθμούς έως την τελική επικράτηση των καλύτερων! 

Η έναρξη του τουρνουά συνοδεύεται με ένα FREE-COCKTAIL RECEPTION, προσφορά του Holy Spirit Beach Bar. Με την λήξη ακολουθεί Beach Party για όλους τους συμμετέχοντες στο δημοφιλές bar, με έκπτωση 20% σε όλα τα ροφήματα, αναψυκτικά και ποτά για όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση. Η έκπτωση ισχύει καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. 

Οι νικητές θα μοιραστούν όμορφα δώρα από τις εταιρείες Water Action, Bodytalk, Funky Buddha και Wilson.  Παράβολο συμμετοχής για το Τουρνουά HOLY SPIRIT OPEN είναι 10 ευρώ ανά αθλητή/αθλήτρια και η Τεχνική Σύσκεψη είναι στις 4.30 το μεσημέρι. Δηλώσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο του τουρνουά Νίκο Ανδριά (6948.039774) και στο FB Side Out Club, ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.