1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2015 00:39

To Side Out Club συνεχίζει... καλοκαιρινά

Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλοκαιρινός και το Side Out Club συνεχίζει τα Κυριακάτικα τουρνουά! Αυτήν την Κυριακή 22/11 beachvolley tournament για τις κατηγορίες ανδρικών ομάδων και ομάδων μεικτού.
Στις 10:00 πμ καλούνται να προσέλθουν οι ανδρικές ομάδες και στις 10:30 πμ θα γίνει η τεχνική σύσκεψη. Ώρα προσέλευσης για τις ομάδες της κατηγορίας του μεικτού στις 14:30 μμ και τεχνική σύσκεψη στις 15:00 μμ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ταμπλό διπλού αποκλεισμού. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από την εταιρία με νεανικά ρούχα Bizzare.

Μπορεί πλέον να νυχτώνει νωρίς αλλά το Side Out Club με δύο φωταγωγημένα γήπεδα δίπλα στην θάλασσα δεν σταματά τα τουρνουά του αγαπημένου μας αθλήματος που ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα. Σας περιμένουμε όλους και αυτή την Κυριακή να διασκεδάσουμε και να εκτονωθούμε!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για μια κατηγορία και 15 ευρώ για δύο κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.