1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2024 18:35

To video check του volleynews.gr: Όταν οι αθλητές γίνονται δικαστές δεν τους πιάνει κανένα var

Αυτό που χάνει μία ομάδα και οι παίκτες της αντί να μας πουν τι φταίει θυμούνται το video check, την κακή οργάνωση, την ΕΣΑΠ και τον κακό τον καιρό έχει καταντήσει τουλάχιστον βαρετό για να μην το χαρακτηρίσουμε και πιο βαριά και χάσουμε το δίκιο μας...

Ειδικά για το θέμα της απουσίας του video check που... παραπονέθηκαν ομαδικά οι παίκτες της Κηφισιάς (μετά τη βαριά ήττα από τον Άθλο) αναζητήσαμε να βρούμε γιατί η ΕΣΑΠ άφησε τον αγώνα Αθλου - Κηφισιάς χωρίς video check.

Τα όσα βγήκαν στην επιφάνεια εκθέτουν όσους επιχείρησαν να βάλουν ταμπέλα για την ήττα στην Ορεστιάδα. Πάμε λοιπόν για του λόγου το αληθές...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν η ΕΣΑΠ αρχικά είχε ορίσει τον αγώνα το Σάββατο 9 Μαρτίου ώστε να υπάρχει video check τόσο στον αγώνα Άθλος - Κηφισιά όσο και στον αγώνα Καλαμάτα - Φοίνικας.

Η διοίκηση της Κηφισιάς όμως αιτήθηκε αναβολή του αγώνα. Ζήτησε επίσημα ο αγώνας αντί να γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου να γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου και μάλιστα επέμεινε παρά τις αντιρρήσεις της ΕΣΑΠ αλλά και ορισμένες αντιρρήσεις του Άθλου.

Υστερα από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την ΕΣΑΠ και τον Άθλο και γνωρίζοντας πως εάν γίνει ο αγώνας Κυριακή δεν θα έχει video check αποφασίστηκε η αλλαγή.

Η διοίκηση της Κηφισιάς επέμεινε στο αίτημα της για λόγους που έχουν να κάνουν με τη μετακίνηση της αποστολής στην ακριτική πόλη και τη διαμονής της σε αυτή. Και αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα αλλά θα ασχοληθούμε άλλη στιγμή επειδή οι ακρίτες έχουν δίκιο να έχουν ένα μόνιμο παράπονο από όλες τις αποστολές που πηγαίνουν και φεύγουν πολλές φορές και αυθημερόν σαν τους «κλέφτες». Στο θέμα μας...

Το ένα από τα δύο video check που διαθέτει η ΕΣΑΠ είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται στον αγώνα των πλέι άουτ Καλαμάτα - Φοίνικας και το άλλο παραχωρήθηκε στην ΕΟΠΕ για τις ανάγκες του final4 του κυπέλλου γυναικών στο Λουτράκι. Επειδή όμως μετά την αναβολή το Άθλος - Κηφισιά έπεσε πάνω στον αγώνα Καλαμάτα - Φοίνικας ο αγώνας στην Ορεστιάδα δεν είχε video check.

Oι δηλώσεις τριών παικτών της Κηφισιάς έγιναν υπό τη μορφή ανακοινωθέν λες και διάβαζαν ανακοίνωση.

Εκτός των άλλων εξέθεσαν και τον πρόεδρο του ΤΑΑ τους Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος εκτός του ότι είχε θέσει το ζήτημα της διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή, μετέχει και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ.

Τα υπόλοιπα για το που πηγαίνουν τα χρήματα που ειστράττουν τα ΤΑΑ και η ΕΣΑΠ που αναφέρθηκε ο Κώστας Στιβαχτής θα το σχολιάσουμε σε άλλη ανάρτηση. Επειδή όμως υπάρχει πρόχειρο:

Το 92% των εσόδων των ΤΑΑ και της ΕΣΑΠ πηγαίνουν στους αθλητές. Στη διαιτησία πηγαίνει το 7%, πάλγια και οργανωτικά θέματα. Μόλις το 1% (!!!!!) πηγαίνει στην προβολή και στο μάρκετινγκ. Οταν θα φτάσουμε σε ισόποσες κατανομές τότε θα ξαναμιλήσουμε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.