1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2024 00:36

Πένθος: «Έφυγε» ο Αντώνης Δασκαλάκης, ταμίας στη διοίκηση Προσαλίκα

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Αντώνη Δασκαλάκη (πρώτος από αριστέρα στη φωτογραφία). Ενώ βρισκόταν με φίλους το απόγευμα της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγη ώρα αργότερα «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Αντώνης Δασκαλάκης υπήρξε ταμίας στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ επί θητείας Στέλιου Προσαλίκα και παρότι θήτευσε σε μία ταραγμένη περίοδο συγκέντρωσε την καθολική αποδοχή των παραγόντων του βόλεϊ και όσων των γνώρισαν. Είχε κάνει μεγάλη εργασία για να συγκεντρώσει τα οικονομικά της ομοσπονδίας τα οποία και είχε παρουσιάσει στις ταραχώδεις Γενικές Συνελεύσεις. «Ολοκλήρωσα την αποστολή μου, δε με χρειάζεται το βόλεϊ», έλεγε ο Αντώνης Δασακαλάκης αποφεύγοντας να έχει άλλη εμπλοκή με τα κοινά του αθλήματος.

Θα τον θυμόμαστε ως ένα γλυκίτατο και ευγενικό άνθρωπο που πάντα αντιμετώπιζε τις καταστάσεις με επιχειρήματα, ρεαλισμό αλλά και χιούμορ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/3 ή το Σάββατο 16/3 αφού πρώτα πραγματοποιηθεί νεκροψία/νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Καλό ταξίδι Αντώνη...

Καλό ταξίδι Αντώνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.