1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2024 16:45

Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: «Περήφανος που θα σας προσκαλώ και στο βόλεϊ» (vid)

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος πανηγύρισε τη νίκη - άνοδο του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου. Συνεχάρη τη διοίκηση του Δημήτρη Αγγελόπουλου και τους αθλητές, μίλησε για ιστορικές στιγμές των ομάδων της πόλης του:

 

«Ολη η πόλη του Παλαιού Φαλήρου είναι περήφανη για αυτό το επίτευγμα της ομάδας βόλεϊ του Φλοίσβου. Είναι ιστορική στιγμή γιατί ο Φλοίβος είναι στη Volley League. Είναι στη μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι εξαιρετική προσπάθεια ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτό το επίτευγμα σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα που έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Πίστεψαν πως η κοινή προσπάθεια θέλει δουλειά και συνεργασία. Με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγγελόπουλο η ομάδα του Φλοίσβου συνεργάστηκαν με τον Δήμο και εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Οι παίκτες είναι εξαιρετικοί. Επαιξαν πολύ καλό βόλεϊ. Είμαι υπερήφανος ως πολίτης και ως δήμαρχος γιατί πλέον θα μπορώ να προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μου στο γήπεδο για να στηρίζουμε τις ομάδες μας στις μεγάλες κατηγορίες και στα μεγάλα αθλήματα τις ομάδες του Παλαιού Φαλήρου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.