1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 12:50

Αθανασόπουλος, ο μοναδικός προπονητής μας στο εξωτερικό

Μια… διαφορετική περίπτωση προπονητή είναι αυτή του Γιάννη Αθανασόπουλου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Έλληνας κόουτς επιβραβεύτηκε για την δουλειά που κάνει στην Στουτγκάρδη με την διοίκηση της ομάδας να του δίνει … τα κλειδιά μετά από περίπου τρία χρόνια που ήταν βοηθός του Ισπανού Γκιγιέρμο Ερνάντεζ.

Έγινε λοιπόν ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που κάνει αυτή την περίοδο διεθνή καριέρα  και μάλιστα σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Ήταν κάτι φυσιολογικό αφού η συνεισφορά του στις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια ήταν μεγάλη με αποκορύφωμα την κατάκτηση του φετινού σουπερ καπ και του κυπέλλου Γερμανίας.  

Ο Αθανασόπουλος που είναι και νέος μπαμπάς, ευχαρίστησε τον Ισπανό Ερναντεζ γιατί του πίστεψε σε αυτόν και του έδωσε την ευκαιρία  να δουλέψει μαζί μου.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε στο volleynews "Θελω να ευχαριστησω τους ανθρωπους της διοικησης της Στουτγκαρδης για την ευκαιρια που μου δινουν να αναλαβω πρώτος Προπονητης.Υπόσχομαι οτι θα συνεχιζω να δουλευω σκληρα, οπως ολα αυτα τα χρονια, για να πραγματοποιησουμε τους στοχους μας"

Στο παρελθόν έχει δουλέψει στο εξωτερικό και ο Γιάννης Νικολάκης στο Αζερμπαϊτζάν.

athanasopoulos

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.