1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2013 15:17

Πρόταση volleynews.gr: ΕΤ1, MEGA, ANT1, ALPHA, ΣΚΑΙ να βρουν και να αναδείξουν το αρχείο με το τηλεοπτικό υλικό των αγώνων και των προσπαθειών του Νίκου Σαμαρά (video - Aθλητική Κυριακή)

Όλοι εδώ στο volleynews.gr έχουμε μια πρόταση να καταθέσουμε προς την ηγεσία της ΕΡΤ, του ΑΝΤ1, του MEGA, του ALPHA, του ΣKAI, της NOVA, όλων των τοπικών ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών. Κυρίως η πρόταση μας απευθύνεται προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους των αθλητικών τμημάτων των τηλεοπτικών καναλιών και φυσικά προς την ηγεσία της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ. Να γίνει συντονισμένη προσπάθεια ώστε να βρεθεί, να αξιοποιηθεί και να αναδειχτεί το οπτικοακουστικό υλικό με τους αγώνες του Νίκου Σαμαρά. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και να δώσουμε προίκα στα παιδιά μας και στις επόμενες γεννιές.

Ας είναι μια αρχή για να αναδειχτούν όλες οι προσπάθειες των μεγάλων του αθλήματος.

Το να «κάθονται» οι αγώνες στα σκοτεινά υπόγεια των αρχείων των τηλεοπτικών καναλιών είναι σαν να θάβουμε για δεύτερη φορά τον «Σαμ».

Η ΕΡΤ είχε τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο του 1989 και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 1994, των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, και των Προολυμπιακών τουρνουά καθώς και όλων των μεγάλων αγώνων της Ορεστιάδας τη δεκαετία του ΄90. Το MEGA είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Λιγκ το 1992 και το 1993, ο ΑNT1 το 1997 και το 1998 όπως και ο ΣΚΑΙ με τον ΑLPHA. Ψάξτε λίγο παιδιά. Είναι υποχρεώση μας στη μνήμη του.

Το video είναι από το αφιέρωμα της Αθλητικής Κυριακής την περασμένη Κυριακή. Συγχαρητήρια αλλά μην σταματήσετε παιδιά. Βρείτε κι άλλο υλικό για τον Νικόλα...

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Founes Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 13:28 posted by Founes

    Ρε παιδιά, ΟΚ καλή η σκέψη σας, αλλά νομίζω οτι είστε ακόμα πάρα πολύ επιρρεασμένοι απο τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Σαμαρά.
    Εδώ οι σταθμοί που αναφέρετε, δεν ενδιαφέρονται ΚΑΝ για το άθλημα που ονομάζεται βόλεϊ και εσείς τους προτείνετε να βρούν και να αξιοποιήσουν οπτικοακουστικό υλικό! Ο μόνος λόγος που μπορεί να το κάνουν αυτό είναι γιατί ισως να θεωρήσουν οτι κάτι τέτοιο θα πούλαγε και θα ανέβαζε τις πεσμένες ακροαματικότητες τους. Και το να καταντήσει εμπόριο ο θάνατος αυτού του ανθρώπου δεν θα μου άρεσε καθόλου, φαντάζομαι ούτε και σε εσας.

    Ναι θα ήθελα όλοι αυτοί να ενδιαφερθούν περισσότερο για το άθλημα, να προβάλλουν περισσότερο το άθλημα γενικότερα! Να προβάλλουν την ιστορία του αθλήματος στην χώρα και να το συγκρίνουν με την σημερινή κατάσταση. Να προβάλλουν την προσπάθεια που γινετε απο ορισμένους παράγοντες και ομάδες για την ανάπτηξη του βόλεϊ. Γιατί εκτός απο τους λεζάντες και αυτούς που πληρώνουν μονάχα "αύριο" υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν. Και το κυριότερο... να προβάλουν αγώνες!!! Πως θα ενδιαφερθούν τα πιτσιρίκια να ασχοληθούν με το βολεϊ όταν δεν υπάρχει προβολή?

    Νομίζω οτι αυτό θα το ήθελε και ο ίδιος ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...

    Δεν γίνεται να παίζουν ομάδες ευρωπαϊκούς αγώνες και να μην έχει ενδιαφερθεί ενα κανάλι να δείξει τον αγώνα. Δεν γίνετε να μην υπάρχει κάλυψη απο κανένα ραδιοφονικό σταθμό, παρά μόνο μια απλή αναφορά του σκορ 2 αντε 3 φορές κατα την διάρκεια του ματς. Δεν γίνεται να παίζονται ντερμπι στο Ελληνικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών και να μην υπάρχει κάλυψη. Οι μόνοι που ασχολούνται με το βόλεϊ είναι οι συντάκτες αυτού του site και η εκπομπή "στο φιλέ" του Νοβα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.