1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2014 19:45

ΠΑΟΚ και Νίκη με... διαφορετικές ομάδες

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και πάλι το ματς του ΠΑΟΚ και της Νίκης Αιγινίου όχι μόνο λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος αλλά κι επειδή έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές λίγες μέρες νωρίτερα.


Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή τον Θανάση Στράντζαλη που μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν προπονητής της... Νίκης Αιγινίου με την οποία μάλιστα είχε νικήσει τον δικέφαλο όταν προπονητής ήταν ο σημερινός τεχνικός της Νίκης Γιάννης Μέλκας.


Οι αλλαγές...

Επίσης, οι διοικήσεις των δύο ομάδων τις τελευταίες ημέρες έκαναν ανταλλαγές και προσθήκες.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε στη Νίκη Αιγινίου τον κεντρικό Δημήτρη Χαραλαμπίδη και τον διαγώνιο Νίκο Παλέντζα, πήρε από τη Νίκη Αιγινίου τον κεντρικό Μιχάλη Χριστοφορίδη, αποδέσμευσε τον Σλοβένο ακραίο Γέρνει Ποτόσνικ και στη θέση του αποκτήθηκε ο Αμερικανός ακραίος Μπράντλεϊ Κολγκέιτ Λόουσον.

Προφανής στόχος των αλλαγών η βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας, η νέα αρχή και η βαθμολογική ανάκαμψη με στόχο να καλυφθεί η απόσταση από την πρώτη 4αδα.

Η έδρα δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον ΠΑΟΚ καθώς σε 5 εντός έδρας αγώνες έχει μόλις μία νίκη και στους δύο τελευταίους αγώνες έχει 2 ήττες με Παμβοχαϊκό και Φοίνικα.


 «Κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ

Η Νίκη Αιγινίου μετά από έναν επιτυχημένο Α΄ γύρο όπου συγκέντρωσε 11 βαθμούς προσπαθεί να διατηρήσει τις δυνάμεις της και αν είναι δυνατόν να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ που με 15 βαθμούς είναι στην 8η θέση.

Νέα πρόσωπα στην ομάδα της Πιερίας είναι ο κεντρικός Δημήτρης Χαραλαμπίδης και ο διαγώνιος Νίκος Παλέντζας οι οποίοι έφυγαν από τον ΠΑΟΚ ώστε να έχουν πιο ενεργό ρόλο.


Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena» 19.00: ΠΑΟΚ – Νίκη Αιγινίου
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχεληνάκης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χ., Δρανίτσας. Γραμματεία: Αγραγγέλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.