1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2024 16:25

Περαστικά Πένυ Ρόγκα, σε περιμένουμε ξανά στα γήπεδα του βόλεϊ

Το χαμογελαστό κορίτσι του βόλεϊ η Πένυ Ρόγα περνάει μια περιπέτεια υγείας και ο Παναθηναϊκός, αλλά και το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλάι της, σίγουροι ότι θα βγάλει κι εκεί τις εκπληκτικές άμυνες που μας έμαθε στους αγωνιστικούς χώρους...

Η Ρόγκα ξεκίνησε από τον Εαρινό Θεσσαλονίκης, πέρασε από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αρτέμιδα Κορυδαλλού, Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΚ, ;Arh Πανναξιακό, ταυτίστηκε όμως με τον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε δυο περιόδους (2014-17 και 2021-24).

Παναθηναϊκός: Δώρο στη Ρόγκα φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών

Η Ρόγκα τραυματίστηκε στον ημιτελικό κυπέλλου στο Λουτράκι, όταν χτύπησε με την Γκρόθες, κι αυτό την βοήθησε μέσω των ιατρικών εξετάσεων να αποκαλυφθεί το πρόβλημα υγείας της, που αντιμετωπίστηκε άμεσα, με χειρουργείο. Είναι 37 χρονών και όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στο αγαπημένο άθλημα της, γι αυτό και πρέπει να βραβευτεί άμεσα για την προσφορά της στο ελληνικό βόλεϊ (φόρεσε 4 φορές την φανέλα της Εθνικής)

4182029

Περαστικά Πένυ, σύσσωμο το βόλεϊ είναι μαζί σου και σε περιμένει στα γήπεδα υγιή είτε ως θεατή είτε από άλλο πόστο στον Παναθηναϊκό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.