1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2016 11:26

Στον ΠΑΟ η Παρασκάκη

Ο Παναθηναϊκός για να ισορροπήσει το ρίσκο που πήρε με την αναβάθμιση της Παπαδοπούλου σε βασική  πασαδόρο, προχώρησε σε συμφωνία με την Γιούλα Παρασκάκη.

Η 35χρονη έμπειρη πασαδόρος μάλιστα δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για τα παιχνίδια. Η Παρασακάκη πέρυσι αγωνίσθηκε στον ΟΠΕΡεθύμνου.

Η Παρασκάκη είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου του 1981 στα Χανιά, με ύψος 1.82μ. και βάρος 67 κιλά. Έχε αγωνιστεί στην ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου, ξανά στο Ρέθυμνο, στον Βύρωνα δύο φορές, στον Ιωνικό Ν.Φ., στην ΑΕΚ ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στον Κύδωνα Χανίων.

16 σχόλια

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 10:58 posted by pao29

    posted by παο14...διαβασε τι γραφω και περιμενε...φετος ο ΠΑΟ θα παρει το πρωταθλημα επειδη και μονο ο γαυρος θα σερνεται...προσεχως θα εξηγησω τι εννοω...

  • Comment Link παο14 Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 08:51 posted by παο14

    Ρε παιδια ελεος,υποβαθμιζουνε συνεχεια την ομαδα αυτοι που κανουν τις επιλογες,αλλα να την υποβαθμιζουμε κι'εμεις ειναι απαραδεκτο.Αμφιβαλλω αν οι αμεσοι συγγενεις της Παρασκακη εχουν ασχοληθη μαζι της,οπως ασχολουμαστε εμεις.Καταντησανε τον Παναθηναικο απο μαγαζι γωνια σε παραγκα,μαζευοντας οτι βρουνε....απο τα αζητητα.Σε λιγο θα φτασουμε να θεωρουμε επιτυχια την τετραδα.

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 07:33 posted by pao29

    posted by Trifilara ole...οταν γραφουμε κατι το γραφουμε γιατι επιτασσει η κοινη λογικη...η παρασκακη ειναι η καλυτερη ελληνιδα πασαδορος...αλλα για να βρεθει με τις αλλες χρειαζεται και προπονησεις...εσυ νομιζεις οτι η προπονηση ειναι μπαρμπεκιου και οτι το σαβ/κο που θα βρεθει με τις αλλες θα παιξουν και ρακετες;;;να την ειχε αθηνα μαλιστα...για μενα και το ξαναγραφω εκανε μεγαλο ρισκο ο παο παιρνοντας παικτριες για ολες τις θεσεις εκτος απο πασα και λιμπερο...

  • Comment Link Trifilara ole Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 16:46 posted by Trifilara ole

    Προφανώς και πολλά post δεν είναι από φιλάθλους του Παναθηναικού . Εχουν γίνει και άλλες ανακοινώσεις παιχτρίων μικρότερους βεληνεκούς από την Παρασκάκη αλλά δεν είδα καμία αντίδραση. Η παίχτρια ανήκει στον σύλογο από τον Ιούλιο. Τώρα όμως που έσκασε η κανονιά κάποιους τους πονάει. Προφανώς και οι γαύροι σνομπάρουν το πλοίο και το λένε βαρκάκι. Ενα καλώς ήρθες στην ομάδα μας και πάμε γερά σου ευχόμασται εμείς οι φίλοι του Παναθηναικού. Προφανώς οι μεγάλες ομάδες πρέπει να στηρίζουν τις νέες παίκτριες και αυτές να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνετε να πανε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούνε. Αλλά και ο Παναθηναικός είναι μεγάλη ομάδα και έχει απαιτήσεις . Αν δεν ... έτσι να έχουμε και το σίγουρο.

  • Comment Link PantelisNik Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 13:30 posted by PantelisNik

    Για να καταλάβω... μια ομάδα που λέει οτι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, αποφασίζει να ρισκάρει στην θέση του πασαδόρου με δυο νεαρές και άπειρες αθλήτριες και στην συνέχεια παίρνει και μια τρίτη που προορίζει για βασική, η οποία όμως δεν θα προπονείται με την ομάδα, αλλά μόνη της ή στην καλύτερη με μια άλλη ομάδα και θα ταξιδεύει κάθε Σαββατο-Κύριακο σε όλη την Ελλάδα για να αγωνίζεται. Και οι δυο νεαρές που θα κάνουν προπόνηση με την ομάδα, θα κάθονται και θα παρακολουθούν απο τον πάγκο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.