1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-02-2015 20:16

Διαφορετικοί στόχοι και γόητρο στη Γλυφάδα

Στη Γλυφάδα αγωνίζονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός για την 14η αγωνιστική ύστερα από περίπου 20 μέρες καθυστέρησης. Ο αγώνας διεξάγεται στο «Μ. Λιούγκας» την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 19.30, κανονικά, παρόλο που η ΑΕΚ είχε ζητήσει αλλαγή ημερομηνίας φοβούμενη για επεισόδια, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα που γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο «Μ. Λιούγκας» ο Ολυμπιακός κατέκτησε πριν λίγες μέρες το Λιγκ Καπ, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα της θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να σημειώσει την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα διατηρώντας το αήττητο του στο πρωτάθλημα, και φυσικά να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» σε 14 αγώνες έχει σημειώσει 2 νίκες. Μετά την αποχώρηση του Μπάλσα Ραντούνοβιτς η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει στη σύνθεση της ξένους παίκτες. Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ. Πρόθεση του προπονητή του Ολυμπιακού Δημήτρη Καζάζη είναι να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα και να έχει ετοιμοπόλεμη όλη την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ, ενώ στον Α΄γύρο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει 3-1 σετ. Από εκείνη την ομάδα της ΑΕΚ έχουν φύγει τέσσερις παίκτες και έχει αλλάξει και ο προπονητής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.