1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-11-2014 17:45

Συνάντηση διαφορετικών στόχων στο «Χαλκιοπούλειο»

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά η Λαμία, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο «Χαλκιοπούλειο» (29/11, 20:00, Novasports-3) για την έκτη αγωνιστική της Volleyleague.
O αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους, αφού η Λαμία θέλει να ξεφύγει από τον 1 βαθμό, και ο Παναθηναϊκός να μπει στην τετράδα. Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από τον Γκιμαράες, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το διάστρεμμα που έπαθε στο παιχνίδι με την Ορεστιάδα, στην τέταρτη αγωνιστική. Μέλος της Λαμίας αποτελεί και ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, Φαμπιάνο ντε Σόουζα Τζερόνιμο, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ράιλι Μακ Κίμπιν.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην τρίτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να κρατήσει την επαφή του με την πρώτη 4αδα και να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί στο «Χαλκιοπούλειο» από το 2009. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός που στοχεύει στην τρίτη εκτός έδρας νίκη του, και δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Η παράδοση στο «Χαλκιοπούλειο» είναι αρνητική για τον Παναθηναϊκό, αφού έχει να νικήσει τη Λαμία στην έδρα της από τις 12 Δεκεμβρίου 2009. Σε 21 αναμετρήσεις που έχουν γίνει για το πρωτάθλημα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λαμίας οι «πράσινοι» προηγούνται με 16-5 νίκες. Σε 10 αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα της Λαμίας οι ρουμελιώτες έχουν 4 νίκες και ο Παναθηναϊκός 6 νίκες.

Στα τρία τελευταία πρωταθλήματα οι δύο ομάδες συναντιούνται την 6η αγωνιστική.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μυλωνάκης και Μουλά Λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.