1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-11-2014 20:20

Ψάχνει την ανατροπή στο Βέλγιο

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Γάνδη την Τετάρτη (26/11 στις 21:30), και να διεκδικήσει μία θέση στους «16» του CΕV Cup. Το έργο των «ερυθρόλευκων» είναι αρκετά δύσκολο μετά την ήττα με 3-0 στο Ρέντη, και θέλει οπωσδήποτε νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να πάει στο «χρυσό» σετ, όπου θα κριθεί η πρόκριση.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε μόνο στο τρίτο σετ, και έχασε εύκολα τα δύο πρώτα. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε την Τρίτη το πρωί από την Ελλάδα και έφτασε στον προορισμό της, στη Γάνδη στις 12:00 το μεσημέρι.

Προβλήματα απουσιών, εκτός των γνωστών των Κοσμά και Κωνσταντίνου, δεν υπάρχουν, αφού υπολογίζονται όλες οι παίκτριες μετά την επιστροφή και της Βέσοβιτς, η οποία είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και είχε αντικατασταθεί από την Βλαχάκη. Οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη προπονήθηκαν στις 20:00 την Τρίτη (25/11), και ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το μεσημέρι της Τετάρτης (26/11) ανήμερα του αγώνα με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 13:00 (ώρα Ελλάδας).
Στην αναμέτρηση αναμένεται να δώσουν το παρών και κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακου.

1 σχόλιο

  • Comment Link giati Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 23:38 posted by giati

    Σε περίπτωση πρόκρισης πέφτουμε πάνω στην Γαλατά Σαράι, ενώ αν αποκλειστούμε παίζουμε στους 32 του Challenge Cup με μια ομάδα από την Ολλανδία και στους 16 της διοργάνωσης αντίπαλος όπως φαίνεται θα είναι η πρωτοπόρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Νοβάρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.