1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2014 16:51

ΖΑΟΝ: «Έλλειψη σεβασμου προς την Πολιτεία και τη Δικαιοσύνη»


Η αντίδραση του ΖΑΟΝ για την απόφαση της ΕΟΠΕ να συνεχίσει την Α1 γυναικων με 11 ομάδες, παρά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ήρθε με μια ανακοίνωση. Η ομάδα της Κηφισιάς κατηγορεί την ομοσπονδία ότι δεν σέβεται τα όργανα της Πολιστείας και τόνίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της.

Η ανακοίνωση

«Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ δήλωσε μετά τη μάχη του ΕΛ-ΑΛΑΜΕΙΝ «Αυτό δεν είναι το τέλος, ούτε καν η αρχή του τέλους, όμως είναι, ίσως, το τέλος της αρχής»

Η σημερινή απόφαση της ΕΟΠΕ να παραμείνει το Πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στο Βόλλει με 11 ομαδες-κουτσό και ανάπηρο-παρά την σαφή και ρητή εντολή του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου(ΑΣΕΑΔ) για πλήρωση της κενής θέσης ,πέραν του πραξικοματικού χαρακτήρα της, δείχνει και Παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα Θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης.Δεν θα μας έκανε εντύπωση να ζητούσε η ΕΟΠΕ και κατάργηση του ΑΣΕΑΔ ,από την στιγμή που δεν λαμβάνει υπόψιν της τις αποφάσεις του.

Δηλώνουμε ρητά και ανεπιφύλακτα πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας, πιστοί στην ιστορία και τις αξίες που για πάνω από μισό αιώνα πρεσβεύει ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς»

5 σχόλια

  • Comment Link blocker Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 09:21 posted by blocker

    Ο δίκαιος ΖΑΟΝ...που έχει διεθνή παίκτρια στην σύνθεση του??? Η μοναδική ομάδα στην Α2 που έχει ξένη παίκτρια και δεν εχει ενημερώσει τηνCEV...πενταπλούν πλήρωσε για να παίζει?
    Πως έκδωσε δελτίο ο ζαον στην παίκτρια? μήπως αυτός έχει γνωριμίες στην ομοσπονδία και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια!

  • Comment Link Νίκος Νομικός Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 18:45 posted by Νίκος Νομικός

    Ο ΖΑΟΝ νίκησε στην Κρήτη και μακάρι να συνεχίσει καλά. Κρίμα για τις επιθέσεις που δέχεται ... Θα έπρεπε ο κόσμος του βόλλευ να στηρίζει όλα τα ιστορικά σωματεία και δεν εννοώ εις βάρος των άλλων σωματείων. Θα έπρεπε να χαιρόμαστε με την θετική πορεία όλων των παλαιών σωματείων και να λυπόμαστε όταν έχουν προβλήματα. Προφανώς υπάρχουν και εμπάθειες. Πιστεύω ότι τώρα με την Μπλάμη προπονήτρια, ο ΖΑΟΝ θα πάει καλύτερα.

  • Comment Link CODE Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 16:18 posted by CODE

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!
    ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ .
    Ο ΖΑΟΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α2 .

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 15:36 posted by pao29

    ρε παιδια εχω μια απορια.η εοπε γραφει στα παλια της παπουτσια την αποφαση του ασεαδ,η κυβερνηση την αποφαση του συμβουλιου επικρατειας,εμεις γιατι πρεπει να υπακουμε σε οτι μας λενε;

  • Comment Link Ν.Κ. Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 14:30 posted by Ν.Κ.

    Η ΕΟΠΕ αποφάσισε τη συνέχιση του "ανάπηρου" πρωταθλήματος, η οποία συνάδει απόλυτα με τη δική της αναπηρία.

    Ο ΖΑΟΝ πράττει άξια να μην υποκύψει στην επιβολή ανικανότητας, λιγοψυχίας, μετριότητας και ανομίας, που επιχειρεί η Ομοσπονδία στο σύνολο του ελληνικού βόλλευ.

    Η διοίκηση του ΖΑΟΝ επιδεικνύει το αυτονόητο: Πως οι μεγάλοι σύλλογοι δεν καθορίζονται από φύλλα αγώνος και βαθμολογικές κατατάξεις αλλά από τη στάση τους στο χώρο, την αθλητική παιδεία που διέπει τις πράξεις και τις δραστηριότητές τους καθώς και τις αξίες που προβάλλουν με τις ενέργειες και τις δράσεις τους. Όλα τα άλλα (πρόσωπα, αθλήτριες, χορηγοί, κατηγορίες, οικονομικά, αγωνιστικά αποτελέσματα, κ.ο.κ.) κάνουν κύκλους.

    Γι αυτό και ο ΖΑΟΝ είναι ο μοναδικός αυτόφωτος σύλλογος γυναικείου βόλλευ (κατά κύριο λόγο) με τόσο μακρά και επιτυχή πορεία στο χώρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.