1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-11-2014 01:45

«Τρελάθηκαν» και οι Βόσνιες! (video)

Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ έχει μία από τις καλύτερες εξέδρες και οπαδούς που την ακολουθούν σε όλα τα αθλήματα. Είναι επίσης γνωστό πως όταν έχεις την στήριξη των οπαδών σου το παιχνίδι είναι πιο εύκολο και το πάθος σου μεγαλύτερο. Ένα τέτοιο παιχνίδι και μία τέτοια ατμόσφαιρα παρακολουθήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο κλειστό του Ιωνικού.

Αν για εμάς αυτά είναι συνηθισμένα, για τα κορίτσια της Μπρίτσκο μάλλον ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Με το που ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή, ως συνήθως οι φίλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τα κορίτσια τους. Τα άλλα κορίτσια, αυτά της ΖΟΚ, στήθηκαν με χάρη μπροστά από τον κόσμο και χειροκρότησαν κι αυτές με τη σειρά τους, με τον κόσμο να ανταποδίδει με θέρμη. Στη συνέχεια, έκαναν κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε. Βλέποντας ότι οι πανηγυρισμοί δεν έχουν σταματημό, έβγαλαν τα κινητά τους να απαθανατίσουν τη στιγμή. Θα έλεγε κανείς ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο σε γήπεδο. 

Λίγο πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο, φίλοι της Ένωσης, κατέβηκαν και ζήτησαν από τις Βόσνιες να φωτογραφηθούν μαζί τους. Εκείνες δεν έχασαν την ευκαιρία. Γιορτή και υγεία...

zok-pano

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.