1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2014 22:08

«Χ» στην πρώτη του Μαντέκα στην Κηφισιά

Ισόπαλοι 2-2 σετ αναδείχτηκαν ο Α.Ο.Κηφισιάς και ο Παναθηναϊκός σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε απόψε στο Ζηρίνειο, και χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή του Θανάση Πρωτοψαλτη ως αντίπαλος, στην Κηφισιά, αλλά και την πρώτη παρουσία του Γιάννη Μαντέκα με την ομάδα των βορείων προαστείων.
Ο Παναθηναϊκός με όπλο το μπλοκ πήρε τα δύο πρώτα σετ, και στη συνέχεια ο ΑΟΚ επιστράτευσε τον νεοαποκτηθεντα Γιάννη Μαντέκα και πήρε το 3ο και το 4ο, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο προπονητής του Α.Ο. Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Σε κάποια σημεία είμαστε βελτιωμένοι, σε κάποια όχι, ωστόσο, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι».

Τα σετ: 2-2 (21-25, 20-25, 25-17, 25-13)

Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Φερέρα, Νικολάκης, Παπαγγελόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Σουλτανόπουλος, Ρουμελιωτάκης / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κόβαλτσουκ, Κόντος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Κουκ, Πρωτοψάλτης, Πανταλέων, Χόι, Καμίνσκι / Πολυχρονιάδης (λ), Λουκάς.

4 σχόλια

  • Comment Link george kifissia Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 11:51 posted by george kifissia

    dunami me Manteka i Kifissia! o kaluteros upodoxeas perusi, me polu kalo servis kai eksupnos epithetikos! efxaristoume tin AEK gia to doro kai perastika tis! xaxaxaxaxa!!!!

  • Comment Link Rita Volleyball Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 23:49 posted by Rita Volleyball

    φοβερή μεταγραφή! ο Μαντέκας είναι πολύ καλός και έμπειρος ακραίος. Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Κηφισιάς Γιάννη!

  • Comment Link ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 23:42 posted by ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΜΑΝΤΕΚΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΟΚ!Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 20:16 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Γιάννη, καλώς όρισες στήν οικογένεια τού ιστορικού ΑΟΚ. Καλή αρχή. Έδειξες πολλά,καί άς έπαιξες λίγο, καί γιά πρώτη φορά.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.