1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2014 17:31

Έφυγαν από την ΑΕΚ οι Μαντέκας, Γεωργιάδης, Παπαδημητρίου

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΑΕΚ καθώς παρελθόν αποτελούν ο Γιάνης Μαντέκας, ο Γιάννης Γεωργιάδης και ο Θάνος Παπαδημητρίου. 

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μαντέκα φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένος από την μικρή συμμετοχή που είχε στα φιλικά της ομάδας, ενώ φαίνεται ότι θα καταλήξει στην Κηφισιά. Οι υπόλοιποι έχουν οικονομικές διαφορές με τη διοίκηση της Ένωσης.

Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες πριν από την έναρξη της περιόδου και ο πονοκέφαλος του Χόρχε Ελγκέτα μεγαλώνει.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ ευχαριστεί τους αθλητές Γιάννη Μαντέκα, Θάνο Παπαδημητρίου και Γιάννη Γεωργιάδη για τις υπηρεσίες τους προς την ομάδα και τους εύχεται «καλή επιτυχία» στα επόμενα βήματα της καριέρας τους.

Επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα ήταν να αποτελέσουν μέρος της καινούργιας προσπάθειας της ΑΕΚ για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων. Όμως για διαφορετικό λόγο ο καθένας οι τρεις αθλητές επέλεξαν τον δρόμο της αποχώρησης.

Στην περίπτωση του αρχηγού, Γιάννη Μαντέκα «μέτρησαν» λόγοι αγωνιστικοί, ενώ στην περίπτωση των νεοφερμένων, Γιάννη Γεωργιάδη και Θάνου Παπαδημητρίου, λόγοι, «προσαρμογής» στην περίπτωση του πρώτου, και διαφωνίας στον τρόπο καταβολής των αποδοχών στην περίπτωση του δεύτερου.

Η διοίκηση του ΤΑΑ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση των αντικαταστατών των τριών αθλητών προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος.

6 σχόλια

  • Comment Link τζίνα μπαχάουερ Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 01:04 posted by τζίνα μπαχάουερ

    τρεις αποχωρήσεις.. μάλιστα.. μόνο τυχαία δεν είναι κάποια πράγματα! και ο νοών νοείτω!

  • Comment Link δικηγόρος του διαβόλου Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 00:19 posted by δικηγόρος του διαβόλου

    έπεσε από τα σύννεφα ο Ελγκέτα και δεν ήξερε και πολύ στεναχωρήθηκε και καμία ευθύνη που έφυγαν τρεις παίκτες! ότι ξύπνησαν μία μέρα τα παιδιά και είπαν ας χάσουμε την χρονιά μας! έκανε το παν το καλοκαίρι για να φέρει τον Παπαδημητρίου στην ομάδα, δήλωνε ενθουσιασμένος για τον ταλαντούχο Γεωργιάδη και παρακαλούσε τον Μαντέκα να μην φύγει από την ΑΕΚ και μετά δεν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα! ούτε που τους αποχαιρέτησε! τόσο σωστός και τόσο επαγγελματίας!

  • Comment Link ΚΟΡΑΚΙ Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 23:24 posted by ΚΟΡΑΚΙ

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΚΑ!

  • Comment Link ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 22:58 posted by ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΒΟΛΛΕΫ... Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΣΑΔΟΡΟ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ; ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

  • Comment Link κωστας21 Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 15:50 posted by κωστας21

    και αυριο πρεπει να κατατεθουν 15 χιλιαρικα γι του ξενους καταλλα κ.μακρη δεν θα υπηρχε το παραμικρο πρόβλημα χτισατε ροστερ το καλοκαιρι χωρις να υπαρχουν λεφτα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.