1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2014 16:21

Δήμος Κηφισιάς: «Κραυγαλέα αδικία σε βάρος του ΖΑΟΝ από την ΕΟΠΕ»

Επικριτική ανακοίνωση για τους χειρισμούς της ΕΟΠΕ και τον αποκλεισμό του ΖΑΟΝ από το πρωτάθλημα Α1 γυναικών εξέδωσε ο Δήμος Κηφισιάς και ζητάει δικαίωση για το «ατόπημα»:
Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση του προς την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) για τον αποκλεισμό του ιστορικού συλλόγου Ζ.Α.Ο.Ν. (ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ) και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, από την νόμιμη και δικαιωματική άνοδο της, στην Α1 Εθνική Κατηγορία ως δευτεραθλητού της Α2.

Η Ε.Ο.ΠΕ, μετά την αποχώρηση της ομάδας του Φ.Ο. Βριλησσίων όφειλε να απευθυνθεί αποκλειστικά στις ομάδες των ομίλων της Αττικής και συγκεκριμένα στον Ζ.Α.Ο.Ν και στη Θέτιδα Παλαιού Φαλήρου.

Η Θέτιδα Παλαιού Φαλήρου, με επίσημη ανακοίνωση της διευκρίνισε ότι δεν επιθυμούσε να συμμετέχει στην Α1 εθνική κατηγορία στο νέο πρωτάθλημα, ως αναπληρώτρια της ομάδας των Βριλησσίων και κατά συνέπεια η μοναδική ομάδα στην οποία (βάσει του Κανονισμού της) θα έπρεπε η Ε.Ο.ΠΕ. να απευθυνθεί για την αναπλήρωση της ομάδας των Βριλησσίων και τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ήταν η ομάδα (Ζ.Α.Ο.Ν).

Όμως η Ε.Ο.ΠΕ. απέκλεισε από την διαδικασία τις ομάδες Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης περιορίζοντας την πρόσκληση ενδιαφέροντος στις λοιπές περιφέρειες με αποτέλεσμα μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση υπέβαλλε το σωματείο «Φιλαθλητικός- Λαρισαϊκός» που τερμάτισε τέταρτο στο όμιλο του Ζ.Α.Ο.Ν απέχοντας 12 αγωνιστικούς βαθμούς από την ομάδα της Κηφισιάς.

Εκτός της κραυγαλέας αδικίας το πρωτάθλημα Α1 βόλεϊ γυναικών υποβαθμίζεται καθώς συμμετέχουν πλέον σε αυτό για πρώτη φορά 11 ομάδες αντί για 12.

Για να χορηγηθεί κάρτα ελεύθερης συμμετοχής πρέπει να μην υπάρχει πρόθυμο σωματείο κατά την υποχρεωτική διαδικασία της συμπλήρωσης των κατηγοριών μέσω των δευτεραθλητριών ομάδων.

Ελπίζουμε και αναμένουμε από κάθε αρμόδια αρχή να διορθώσει το ατόπημα που προκαλεί ήδη την αντίδραση ομάδων και φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα.

9 σχόλια

  • Comment Link στον ντάκο Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 11:19 posted by στον ντάκο

    Αν ο Ζαον είχε ομάδα για Α1 θα κρατούσε τον Κόβασιτσ προπονητή και δεν θα πήγαινε να προπονησει τον Πανναξιακο στην Α1 που τον κρατεισε πέρυσι 5 θέση και τον πήγε στον τελικό κυπέλλου.Έπεσε σε ένα πανεύκολο όμιλο πέρυσι και άντε να βγάλει και από το ξίγκι αλάτι τώρα.Επιμένω την ομαδα την λένε Θετιδα Βουλας και οχι παλαιου Φαληρου. Ανακοινωση ημιμαθών προσώπων.

  • Comment Link kifissiotis Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 05:07 posted by kifissiotis

    Περίεργη οικογένεια έχεις παλαίμαχε, με πολλά από τα παιδιά της οικογένειας σου να τρέχουν στα δικαστήρια για να φύγουν μακρυά σας. Πολύ σφιχτές οι αγκαλιές σας, μέχρι ....πνιξίματος.

  • Comment Link παλαιμαχος Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 12:29 posted by παλαιμαχος

    Ελάτε και εσείς στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς να γίνουμε ένα,όλοι μαζί να βαδίσουμε ενωμένοι,τώτα που έχουμε πάλι κοντά μας τον άνθρωπο-Μαγίστρο και αφήστε τις μικροψυχίες.Ενωμένη Κηφισιά ποτέ νικημένη.Όποιος φίλος επιθυμεί κάθε απόγευμα θα μας βρει στο καφέ,για συζήτηση καφέ και ανταλλαγή απόψεων.

  • Comment Link antivirus Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 06:17 posted by antivirus

    Μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τον Ραν Ταν Πλαν...Δεν έγραψα το αντίθετο,αλλά εδώ έχει βγει απόφαση,έχει γίνει κλήρωση των αγωνιστικών και μετά από όλα αυτά και ενώ έχουν περάσει μέρες,βγαίνει να επικρίνει την ΕΟΠΕ.
    Ραν Ταν Πλαν = καθυστερημένη αντίδραση,έτσι για να μαθαίνεις code!

  • Comment Link Νίκος Νομικός Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 05:07 posted by Νίκος Νομικός

    Ο Δήμος Κηφισιάς μετέφερε προς τα πάνω το αίσθημα που διακατέχει όλη την πόλη, η οποία ας μην ξεχνούμε ότι είναι πόλη του βόλλευ εδώ και 60 χρόνια, με δύο ιστορικές ομάδες, τον ΑΟΚηφισιάς και τον ΖΑΟΝ. Ο ΖΑΟΝ ανέπτυσσε το γυναικείο (ήταν καθαρά σωματείο γυναικείου αθλητισμού) βόλλευ σε εποχές που το βόλλευ το μπέρδευαν με το τέννις και τα κορίτσια των Ελληνικών οικογενειών θεωρούσαν αθλητισμό το πλύσιμο των πιάτων και το σφουγγάρισμα.
    Μπράβο στο Δήμο Κηφισιάς που εξέφρασε την πόλη που έχει εκπλαγεί με το πόσο ανιστόρητη είναι η διοίκηση της ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.