1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2015 20:26

Ο Πορφύρας στην Α1, πρεμιέρα με Παναθηναϊκό!

Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας (Αθλητικός Όμιλος Φρεατύδας «Πορφύρας» - όπως είναι το πλήρες όνομα του συλλόγου) θα πάρει την θέση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου στην Α1 γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά δέχτηκε την πρόταση - πρόκληση της διοργανώτριας (ΕΟΠΕ) και θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Πορφύρας την περσινή σεζόν ήταν μέχρι το τέλος μεταξύ των ομάδων που από το πρωτάθλημα Α2 γυναικών διεκδικούσαν την άνοδο και έστω και από... σπόντα επιβραβεύτηκε. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Α1 η οποία οριστικά θα γίνει με 12 ομάδες, ενώ ευνοούνται και οι ομάδες του λεκανοπεδίου επειδή δεν θα έχουν μετακίνηση.

Η απόφαση της ΕΟΠΕ αναφέρει: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, μετά την απόσυρση του ΓΣ Αστέρα Αγίου Δημητρίου από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, τη θέση του θα καταλάβει ο ΑΟΦ Πορφύρας. Το πρόγραμμα των αγώνων παραμένει ως έχει, με τον ΑΟΦ Πορφύρα να αγωνίζεται με την ίδια σειρά αγώνων που είχε κληρωθεί ο ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης».

Υπενθυμίζεται πως το volleynews.gr σε δημοσίευμα του είχε αναφερθεί στις διεργασίες που είχαν προηγηθεί της απόφασης για την περίπτωση του Πορφύρα αλλά είχαν υπάρξει διαψεύσεις και από τον σύλλογο και από την ομοσπονδία.

1 σχόλιο

  • Comment Link blockbuster Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 20:00 posted by blockbuster

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ. !!!!
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???
    ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ !!!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ......ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ.......ΞΕΡΕΤΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
    ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ..... ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ.....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.