1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2015 20:44

Επιστροφές στο Παπάγο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με πολλή όρεξη συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου και σχηματίζεται το ρόστερ της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα με αντικείμενο την ατομική βελτίωση των αθλητριών σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο μέχρι και τις 24 Ιουλίου και θα διακοπούν έως τις 24 Αυγούστου που έχει οριστεί ως ημέρα έναρξης της προετοιμασίας.

Η επιστροφή της εμβληματικής πασαδόρου Αθηνάς Χρυσομάλλη, μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στον Ηρακλή Κηφισιάς, γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας και ανεβάζει ψηλότερα τον πήχυ των προσδοκιών για τη νέα σαιζόν.

Η προσωπική επιλογή της Αθηνάς να επιστρέψει στο γνώριμο σε αυτή προπονητικό περιβάλλον και στο αγωνιστικό "σπίτι" της, απορρίπτοντας σειρά δελεαστικών προτάσεων από άλλες ομάδες, έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τη διοίκηση, τους προπονητές και τις συμπαίκτριες της.

Η άλλη μεγάλη επανένταξη είναι η Νάντια Μωραϊτίδη. Η ακραία που ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του Α.Σ. Παπάγου, θα ξαναφορέσει μετά από 7 χρόνια τη μπλε φανέλα με τον κεραυνό. Η μεγάλη πορεία της Νάντιας έμελλε να ξανασμίξει με την ομάδα και τον Αντώνη Πούμπουρα και ο Σύλλογος την καλωσορίζει στο φυσικό της περιβάλλον, το γήπεδο στο οποίο έκανε τα πρώτα της αγωνιστικά βήματα.

Η ομάδα θα στηριχτεί στον βασικό κορμό της με τις Αφροδίτη Χατζησωκράτη, Τάνια Ιλανίδου, Αγγελική Λιούκα, Δήμητρα Βασσάλου, Σοφία Κατσίκα, Ρέα Παναγιώτου, Μαρία Κουγιουμπουναρλή, ενώ θα προωθηθούν στη γυναικεία ομάδα και οι νεανίδες Λουκία Παπαγιαννοπούλου και Τζωρτζίνα Καϊμάκη. Παράλληλα, θα ενταχθούν στο ρόστερ η Ελεάννα Πολυχρονάκη από τον ΠΑΟ Κουκακίου και η Κέλυ Φράγκα από την ΑΕ Γκράβας.
Διαβάστηκε 3129 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.