Εκτυπώστε τη σελίδα
04-11-2017 22:31

Ανώτεροι Μακεδόνες επικράτησαν εύκολα του Πορφύρα

Μια πολύ άνετη βραδιά είχαν οι Μακεδόνες Αξιού οι οποίοι για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών νίκησαν πολύ εύκολα 3-0 τον Πορφύρα που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει τις γηπεδούχες.

Οι παίκτριες του Σκουλικάρη ήταν πολύ ανώτερες σε όλους τους τομείς του αγώνα και σημείωσαν την τρίτη τους σερί νίκη. Περίπου 450 φίλοι των γηπεδούχων είδαν την Αμερικανίδα Χολστ να κάνει ένα ακόμη αψεγάδιαστο ματς με την Πολυνοπούλου να έχει επίσης εξαιρετικό απόγευμα. 

Tα σετ: 3-0 (25-16, 25-14, 25-14)

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Πολυνοπούλου 6 (1/5 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ), Νώτη 4 (2/4 επ., 2 άσσοι), Σπανού 5 (5 μπλοκ), Σπικς 3 (1/2 επ., 2 μπλοκ), Καραφουλίδου 13 (12/17 επ., 1 άσσος), Χολστ 16 (7/20 επ., 4 άσσοι, 5 μπλοκ) / Μυρίδου (λ, 71% υπ.) Μόσχου 1 (άσσος)

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Ράπτη 7 (3/16 επ., 4 άσσοι), Κομλένοβιτς 8 (6/24 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Φωτεινού 5 (3/7 επ., 2 άσσοι), Γκολφινοπούλου, Κελεσίδη 3 (2/6 επ., 1 μπλοκ), Δραγουμάνου 6 (5/18 επ., 1 άσσος) / Μουστάκη (λ, 37% υπ.), Κωνσταντέλου 1 (άσσος), Χατζηπέτρου, Σιδεράτου. 

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Πήγαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Το έκαναν εύκολο το ματς τα κορίτσια. Είχαν τακτική και πειθαρχία σε όλο το ματς και αυτό διευκόλυνε το έργο μας».

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε το πλάνο που είχαμε δουλέψει. Δεν μας βγήκε τίποτα και μοιραία ήρθε η ήττα. Παίζουμε τώρα ένα ντέρμπι με την Ηλιούπολη στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς».

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση: