Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2013 18:36

Ο Ηρακλής με ανατροπές πήρε το διπλό μέσα στο Ρέθυμνο

Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-2 σετ του ΟΠΕ Ρεθύμνου εκτός έδρας στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλπάκη εξασφάλισε τους δυο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Η αποστολή του Ηρακλή συμπεριλάμβανε μόλις 8 παίκτριες γεγονός που δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας, η οποία με ευκολία κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με αβαντάζ το καλό σερβίς και την καλή υποδοχή.  

Στην συνέχεια στο τρίο σετ, ο προπονητής του ΟΠΕΡ σε μια προσπάθεια να ανακατέψει την τράπουλα έριξε στον αγώνα την Δηλαβέρη στην θέση της Σημαντηράκη και η ομάδα του μείωσε σε 1-2 τα σετ.

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 20-17 και 24-22 αλλά οι γηπεδούχες έτρεξαν ένα σερί 4-0 και έστειλαν την αναμέτρηση στο tiebreakισοφαρίζοντας τα σετ (2-2) με 26-24.

Στο σετ της μιας ανάσας ο ΟΠΕΡ προηγήθηκε με 6-2, αλλά ο Ηρακλής δεν είχε πεί ακόμα την τελευταία του λέξη. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλπάκη αφού προσπέρασε με 7-8 σφράγισε τη νίκη με 15-12. 

Διαιτητές: Βλαχάκης-Αγγελίδης
Τα σετ: 2-3 (22-25, 17-25, 26-24, 26-24, 12-15)

ΡΕΘΥΜΝΟ (Χαχαγιόπουλος): Παρασκάκη, Σαπαρέφσκκα, Χατζοπούλου, Κορτές, Φεντότοβα, Σαλούστρου, Σημαντηράκη (λ), Δηλαηβέρη (λ), Κατερίνη, Δαμητινού
ΗΡΑΚΛΗΣ (Καλπάκης): Κωνσταντινίδου Λ., Κυριακίδου, Κελεσίδου, Στράντζαλη, Λεωνιδάκη, Κωνσταντινίδου Ε., Αρτακιανού (λ), Καραφουλίδου

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚ-γυναίκες: Πρωταθλήτρια Κρήτης με ανατροπή η ΓΕ Ηρακλείου
    Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στις γυναίκες, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ν. ΟΠΕΡ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών πλέι οφ Β΄εθνικής.
  • Α2 Γυναικών: 'Αλμα παραμονής ο ΟΠΕΡ, νίκη για ΕΟΣ
    Μία ακόμη σημαντική νίκη για την παραμονή του, πέτυχε ο εξαιρετικός ΟΠΕΡ, ο οποίος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών επικράτησε στην Αθήνα του ΑΣ Ηλιούπολης με 1-3 και σε συνδυασμό με το ρεπό του Λουτρακίου, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
  • «Μπαλωθιά» ΟΠΕΡ στις Αμαζόνες με 3-1!
    Η μεγαλύτερη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να λυγίζει με 3-1 σετ τις Αμαζόνες που είναι μία από τις διεκδικήτριες της ανόδου.
  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

8 σχόλια

  • Comment Link doctor Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 13:45 posted by doctor

    Σιγουρα στην τετραδα και του πρωταθληματος και του κυπελλου.

  • Comment Link tifoso di pallavolo Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 23:08 posted by tifoso di pallavolo

    Φίλε volley1. Δεν ξέρω εάν και οι άνθρωποι του Ηρακλή ενστερνίζονται αυτό που γράφεις (ότι δηλαδή μια ομάδα επιλέγει ποια παιχνίδια θα χτυπήσει και ποια όχι με βάση το να κρατήσει και του χρόνου ομάδες της πόλης της στην Α1) αλλά αυτή ακριβώς η επιλογή καλείται και κάπως αλλοιώς : αλλοίωση πρωταθλήματος. Και επειδή (και δεν είμαι οπαδός της Άρτεμις Κορυδαλλού) πολλά είχαν ακουστεί πέρσι(και μιλάω για τη Θεσσαλονίκη και όχι για την Αθήνα) καλό θα ήταν φέτος να μην επαναληφθούν. Τελειώνοντας : η ομάδα του Ηρακλή είναι πολύ καλή και μπράβο της. Αλλά γιατί αυτό την ενδιαφέρει να το επιδεικνύει μόνο στα παιχνίδια εναντίον Αθηναικών ομάδων ή του Ρεθύμνου και όχι και εναντίον ομάδων της Θεσσαλονίκης:

  • Comment Link giati Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 20:47 posted by giati

    Η ομοσπονδία δεν μπορεί να έχει πιο γρήγορο livescore ; Tόσο δύσκολο τους είναι;

  • Comment Link charalampos1 Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 21:15 posted by charalampos1

    Tα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες !

  • Comment Link volley1 Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 20:08 posted by volley1

    Και για τα δύο αλλά μην ψεχνάς πως πέρσι ο Ηρακλής είχε χάσει 3-0 και από την Αρτέμιδα.