1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2014 15:26

Κατσανεβάκης: «Γυρίζω με χαρά στα παλιά μου μέρη»

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Κύζικου Νέας Περάμου, για δεύτερη συνεχή σεζόν και ο Σταύρος Κατσανεβάκης επιστρέφει στο γήπεδο που πέρσι έμεινε για λίγο.

«Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τους αγώνες... Το πρόγραμμα είναι λίγο βαρύ καθώς θα δώσουμε τρεις αγώνες μέσα σε τρεις μέρες αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει περισσότερες αξιόλογες λύσεις φέτος σε όλες τις θέσεις και έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τουρνουά. Άλλωστε είναι ευκαιρία να φανεί στο γήπεδο η καλή δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία».

Το τουρνουά δίνει την ευκαιρία στον κεντρικό της ΑΕΚ να επιστρέψει για πρώτη φορά στο γήπεδο και στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ίδιος δήλωσε για το γεγονός αυτό: «Είναι αλήθεια ότι δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες από την Κύζικο αλλά ξέρω ότι υπάρχουν στη Ν. Πέραμο άνθρωποι που με αγαπούν. Κι επειδή τους αγαπώ κι εγώ γυρίζω με χαρά στα παλιά μου μέρη...».

4 σχόλια

  • Comment Link Αθήνα 2014 Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 13:29 posted by Αθήνα 2014

    Το ξυδακι που κολλάει κύριε black?? Δεν σε καταλαβα θες να μας πει ? Για να σου απαντήσουμε κατάλληλα ! Πάντως το ξυδακι μ αρεσει πολυ ετσι για να ξέρεις κυριε ή κυρία black.

  • Comment Link black Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 21:07 posted by black

    Ξυδάκι...ξυδάκι......

  • Comment Link Αθήνα 2014 Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 14:24 posted by Αθήνα 2014

    Εκεί στην Πέραμο ειναι κουβαρντάδες!!!!{by Ιούδα)...
    Μας κάνει εντύπωση όμως ρε παιδιά εκεί στην Νέα Πέραμο δεν υπηρχαν παίκτες να βραβεύσετε??? Τόσο πολύ δεν τους θέλετε?

  • Comment Link Ιούδας Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 09:10 posted by Ιούδας

    Κι εγώ αν έπαιρνα τα λεφτά που πήρες από την Πέραμο , παρ'ότι τους μίλησες με τόσο υβριστικά λόγια.... και αν ήξερα ότι θα με βραβεύσουν για την "πρέπουσα" συμπεριφορά μου , "θα γύριζα με χαρά στα παλιά μου μέρη" .... Κύριε Κατσανεβάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ