1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2014 00:13

Η ΜΕΝΤ... 4-0 τον Μακεδονικό

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας η ΜΕΝΤ επικράτησε του Μακεδονικού με 4-0 σετ και πλέον η ομάδα της Τούμπας μπήκε στην τελική ευθεία για τους αγώνες του τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης» που θα γίνουν 27-28 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΜΕΝΤ ο Ιταλός πασαδόρος Ματέο Πάρις αλλά η ανακοίνωση της μεταγραφής του δεν θα γίνει πριν από την προσεχή Δευτέρα.

Για τον Μακεδονικό οι περισσότεροι παίκτες παρουσίασαν θετικό πρόσωπο, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Οικονομίδη. Να σημειωθεί πως στο σημερινό παιχνίδι οι νεαροί Ξενοφών Κτιστάκης και Αργύρης Καρανικολάου δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Επίσης, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Αιμίλιος Τζελάτι.

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Χατζηηλιάδης, Μαυροβουνιώτης, Σφενδυλάκης, Μπίσετ, Ναζίρης, Σακκόγλου / Αντωνιάδης (λ), Ταραντίνο, Μάντζιος, Χρυσάφης, Αντιφάκος, Παντίρης.


Τα σετ: 4-0 (25-23, 25-22, 25-20, 25-19)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ