1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2024 13:16

Ο Γιώργος Κερκινές νέος προπονητής στις γυναίκες του Πανελλήνιου

Προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Πανελληνίου θα είναι την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ο Γιώργος Κερκινές.

Πρόκειται για την τρίτη θητεία του Γιώργου Κερκινέ στον αθηναϊκό σύλλογο, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν βοηθός προπονητής στην γυναικεία ομάδα και προπονητής στα αναπτυξιακά του τμήματα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος Κερκινές στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

«Επιστροφή στο μέλλον! Κάπως έτσι, επιστρέφω για τρίτη φορά στον Πανελλήνιο Γ.Σ., αυτή τη φορά σαν Head Coach, μετά τις προηγούμενες θητείες μου σαν προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα και σαν βοηθός προπονητή.

Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω τα ηνία του τμήματος ενός ακόμα ιστορικού συλλόγου, με εκπληκτικές εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ.Αλέξη Αλεξόπουλο και τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Δημήτρη Τσούκα για την έναρξη της συνεργασίας μας.

Προχωράμε στον σχεδιασμό της ομάδας για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με πίστη στις δυνάμεις του συλλόγου και σκληρή δουλειά.
Καλή μας αρχή».

Σχετικά άρθρα

  • Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.: Στην Κυψέλη το φάιναλ-4 Κ20 κοριτσιών
    Πρεμιέρα έχουμε την Πέμπτη 20/2 στο κλειστό της Κυψέλης του Final-4 νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ με την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Στην διοργάνωση συμμετέχουν, ο Απόλλων Αγ.Δημητρίου με τον γηπεδούχο Πανελλήνιο που αποτελούν το πρώτο ζευγάρι ημιτελικών και το ντέρμπι Μαρκόπουλου-Φοίβου Μελισσίων που αποτελούν το δεύτερο.
  • Ο Φοίβος και ο Πανελλήνιος γκρέμισαν το πλεονέκτημα Κερατέας και Αγίας Παρασκευής
    Ο Φοίβος Μελισσίων και ο Πανελλήνιος πήραν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα εκτός έδρας και φούντωσαν το ενδιαφέρον για τη συνέχεια αλλά και ενόψει των πλέι οφ καθώς ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες με τους αντιπάλους τους.
  • Τα Γλυκα Νερά κέρδισαν το τουρνουά της Μεταμόρφωσης
    Η γυναικεία ομάδα των Γλυκών Νερών κατέκτησε αήττητη το τουρνουά προετοιμασίας της Μεταμόρφωσης, που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής στο νέο κλειστό της περιοχής, από 28/9-30/9 με την συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανελλήνιου.
  • Ντέρμπι με φόντο την κορυφή
    Από το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου περνά η 1η θέση για τον Γ όμιλο του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ το Σάββατο 18/11 και στις 12.00. Ντέρμπι, δυο παραδοσιακά μεγάλων ομάδων στις κορασίδες, με παράδοση χρόνων στα αναπτυξιακά.
  • Στην ΑΕΚ ο Δημητούλης
    Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται πλέον ο 20χρονος πασαδόρος, Κωνσταντίνος Δημητούλης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ