1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2024 18:07

Β εθνική ΕΣΠΑΑΑ - Σπυριδούλα Κομίνη: «Ψυχή και η ανατροπή του πρώτου σετ έδωσαν τον τίτλο στον Φοίβο»

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στον Φοίβο Μελισσίων για το repeat τίτλου της Β’ εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, μέσα στο κλειστό Μεταμόρφωσης για δεύτερη σεζόν, και με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στη γηπεδούχο Δεξαμενή.

Η ταλαντούχα ακραία «μπόμπερ» του συλλόγου των Μελισσίων, Σπυριδούλα Κομίνη, η οποία επέστρεψε μετά από ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα, και ήταν καθοριστική στην κατάκτηση του πέμπτου τελικού πλέι οφ, υποστήριξε:

«Είμαι πολυ χαρούμενη για την εξέλιξη του τελικού, η ομάδα μας έκανε κατάθεση ψυχής και με πολλή συγκέντρωση,πίστη και ψυχραιμία πέτυχε το ιδανικό αποτέλεσμα 3-0.

Πιστεύω ότι όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ όπου απο 19-13 με τη βοήθεια του σέρβις και της αποτελεσματικότητας πάνω στο φιλέ, κάναμε σερί 12-0 πήραμε το σετ, και από εκεί και μετά μπήκαμε σε θέση οδηγού χωρίς να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα.

Ήταν μια δύσκολη σειρά τελικών, πολλά συγχαρητήρια στην αξιόλογη ομάδα της Μεταμόρφωσης, αλλά και μια δύσκολη χρονιά συνολικά για την ομάδα που ήρθε αντιμέτωπη με πολλούς τραυματισμούς, μαζί και τον δικό μου.

Καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή, διεκδικούμε ξανά την άνοδο στην Α2, αλλά το έργο μας δεν έχει τελειώσει πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στο τουρνουά ανόδου στην Κρήτη που ακολουθεί, γιατί τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει .»

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ