1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2024 14:49

Τοπική 2 Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ: Γιόρτασαν την άνοδο στην Τοπική κατηγορία Τελαμώνας και Σείριος Ασπροπύργου

 Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Καραϊσκάκης» στη Σαλαμίνα , η απονομή κυπέλλου στον πρωταθλητή Τελαμώνα για την κατάκτηση το πρώτης θέσης, της Τοπικής Κατηγορίας 2, και  άνοδο στην Τοπική της ΕΣΠΕΔΑ .
Καλεσμένος σε αυτή την γιορτή του βόλεϊ ήταν και ο μεγάλος αντίπαλος της νησιωτικής ομάδας σε ολη την μαραθώνια κούρσα των 28 αγωνιστικών, ο Σείριος Ασπροπύργου, στον οποίο δόθηκαν τα μετάλλια για την κατάκτηση της δεύτερης θέση του πρωταθλήματος , και τον προβιβασμό του παρέα με τον Τελαμώνα στην Τοπική κατηγορία.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μεταξάς Δημήτριος, αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και πρόεδρος της Δικαστικής επιτροπής, ο κ. Σαρατσόπουλος Ρωμύλος, ειδικός Γραμματέας, ο κ. Τσάκωνας Θεοφάνης, πρόεδρος Επιτροπής Διαιτητών ΕΣΠΕΔΑ, ο κ. Μετάνοιας Αναστάσιος, μέλος ΔΣ ΕΣΠΕΔΑ και πρόεδρος του Τελαμώνα, και ο κ. Παπασάββας Ηλίας, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ Δήμου Σαλαμίνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ