1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2014 15:57

Παναγιώτης Αρματάς: «Ο Γέρακας αλλάζει προς το καλύτερο»

Ο Παναγιώτης Αρματάς, προπονητής της γυναικείας ομάδας του Γέρακα, μίλησε στο volleynews.gr για την νέα προσπάθεια που γίνει στο σύλλογο των Μεσογείων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κάτι αλλάζει στο τμήμα και οδεύει προς το καλύτερο.
Το βασικό μας μότο είναι ότι κάτι αλλάζει. Βραχυπρόθεσμος στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στην τετράδα και μακροπρόθεσμα είναι να δουλέψουμε πολύ καλά τα τμήματα υποδομής, ώστε να παράγουμε αθλήτριες για την γυναικεία ομάδα, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν γινόταν συστηματικά. Το πόσο εφικτοί είναι αυτοί οι στόχοι, δεν εξαρτάται μόνο από την δική μας προσπάθεια αλλά και από το υλικό που έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες».

Για την επιλογή του να έρθει στον Γέρακα: «Εκτός του ότι η πρόταση του Γέρακα ήταν πολύ καλή για να αρνηθώ, υπήρξε ταύτιση απόψεων στα ζητήματα κυρίως της υποδομής και κατ'επέκταση και στο γυναικείο τμήμα. Ας κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω, με την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, να δείξουν και εκεί τις δυνατότητές τους τα κορίτσια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ