1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2014 14:34

Με όνειρα και ελπίδες ξεκινάει ο Γέρακας (photos - videos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/GERAKAS/2014-2015/parousiasi-fanelas folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/GERAKAS/2014-2015/parousiasi-fanelas/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πραγματοποιήθηκε χθες (18/10) η παρουσίαση της φανέλας της γυναικείας ομάδας του Γέρακα στο κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου, στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα των Μεσογείων στο πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ (B' ΕΣΠΑΑΑ), που ξεκινάει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου.
Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που θα ζήλευαν και ομάδες της Α2, το παρών έδωσε επίσης και ο Γενικός αΑχηγός του Αστέρα Αγίου Δημητρίου Γιώργος Χειλαδάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στον Γέρακα για να ευχηθεί με την σειρά του μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Από την παρουσίαση δεν θα μπορούσε να λείψει ο «αφανής» ήρωας του συλλόγου, ο Γενικός Γραμματέας Σάββας Λαμπροθανάσης, καθώς και ο εκπρόσωπος των χορηγών και υποστηρικτής του τμήματος κ. Βασίλης Τζώρτζης, οι οποίοι αμφότεροι ευχήθηκαν υγεία, δουλειά και στο τέλος οι επιτυχίες θα έρθουν.

Ο σύλλογος του Γέρακα είναι από τους πιο ιστορικούς στην περιφέρεια, κλείνοντας σε λίγους μήνες 45 χρόνια ζωής, ενώ το βόλεϊ έφτασε αισίως τα 25.

Ο προπονητής των κοριτσιών, Παναγιώτης Αρματάς, αφού υποσχέθησε πολύ δουλειά από την πλευρά του, έθεσε ως στόχο αρχικά την είσοδο στην τετράδα και στη συνέχεια την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία.

Οι χορηγίες του συλλόγου είναι οι εξής:

1) Κάλυψη ετήσιας συνεργασίας με ειδικευμένη Φυσικοθεραπεύτρια - συνεργάτη του συλλόγου για τους αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικών ομάδων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

(2) Ειδικές εργομετρικές εξετάσεις των αθλητριών της γυναικείας ομάδας με ειδικευμένο κέντρο για τη συστηματική μέτρηση και παρακολούθηση των βασικών δεικτών των αθλητριών.

(3) Αγορά αθλητικού υλικού των αθλητριών των ομάδων βόλεϊ.

(4) Τηλεοπτική μετάδοση και δημοσιογραφική κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και ενός εντός έδρας αγώνα της ομάδας κορασίδων.

ΗΡΘΑΝ: Ζωή Κατοίκου (Π - ΑΟ Παλλήνη), Ελίζα Σκούνα (Π - Πανναξιακός), Ιωάννα Τζώρτζη (Δ - ΑΟΝ Αργυρούπολης), Ελένη Τζάθα (Κ - ΑΟ Μεταμόρφωσης), Δάφνη Λιαρούτσου (Α - ΠΑΚ Χαλανδρίου)

ΕΜΕΙΝΑΝ: Ευφροσύνη Σπάη (Δ), Ελένη Παγώνη (Κ), Αναστασία Λέκκα (Κ), Ευγενία Ψωμά (Α), Νατάσα Ιωαννίδη (Α), Στεφανία Μαραγκού (Α), Χριστιάννα Βρανισται (Λ), Ελευθερία Μήτση (Λ), Ελένη Γιαννακοπούλου (Λ), Μαρία Αναστασοβίτη (Π)

ΡΟΣΤΕΡ 2014-2015: Ζωή Κατοίκου (Π - ΑΟ Παλλήνη), Ελίζα Σκούνα (Π - Πανναξιακός), Ιωάννα Τζώρτζη (Δ - ΑΟΝ Αργυρούπολης), Ελένη Τζάθα (Κ - ΑΟ Μεταμόρφωσης), Δάφνη Λιαρούτσου (Α - ΠΑΚ Χαλανδρίου), Ευφροσύνη Σπάη (Δ), Ελένη Παγώνη (Κ), Αναστασία Λέκκα (Κ), Ευγενία Ψωμά (Α), Νατάσα Ιωαννίδη (Α), Στεφανία Μαραγκού (Α), Χριστιάννα Βρανισται (Λ), Ελευθερία Μήτση (Λ), Ελένη Γιαννακοπούλου (Λ), Μαρία Αναστασοβίτη (Π)

Προπονητής: Παναγιώτης Αρματάς
Βοηθός προπονητή: Γιώργος Τζουβελέκης
Έφορος: Στέλλα Μήτση

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ