1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2018 21:05

Παίκτρια της Ίριδας Ν. Σμύρνης η Εύα Βασίλα

Με στόχο να σβήνει τις «φωτιές» που θα βγάζουν οι αντίπαλες επιθέσεις στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, η Ίριδα ανακοίνωσε την απόκτηση της Εύας Βασίλα.

Για την 32 χρόνη πολύπειρη κεντρική (1μ81), πυροσβέστης στο επάγγελμα που έχει αγωνιστεί σε Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, Γαλαξία, Παναθλητικό Συκεών Ανατόλια, Ίωνες , πέρυσι στο Περιστέρι ενώ παράλληλα λατρεύει το μπιτς βόλεϊ, η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης, εξέδωσε ανακοίνωση, οποία αναφέρει:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την έμπειρη κεντρική Εύα Βασίλα  και την καλωσορίζει θερμά στην γυναικεία της ομάδα  . Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία , μακρόχρονη συνεργασία και επίτευξη των κοινών στόχωνΑπό πλευράς της η Εύα Βασίλα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις : 

΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό Φωτη Ρουσσοπουλο και τον προπονητή Βασιλη Ξεροβασιλα που με εμπιστεύτηκαν  να αποτελέσω  μέλος της  γυναικείας ομάδας της ΙΡΙΔΑΣ . ¨Έχω μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά μαζί με τις συναθλήτριες μου για να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά »

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ