1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2018 14:29

Το πάθος που οδηγεί την ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου

Εξαιρετική πορεία στην τοπική κατηγορία ανδρών ΕΣΠΑΑΑ, πραγματοποιεί η ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου, η οποία με 26 βαθμούς, (9 νικες-2 ήττες) και 29-15 σετ βρίσκεται στην δεύτερη θέση, επτά πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους και αήττητους Ίωνες.

Για την πορεία της ΑΕ Γκύζη, η οποία αρχικά είχε αποφασιστεί να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα αλλά τελικά χάρις στο μεράκι και το πάθος ορισμένων ανθρώπων (με την μικρή οικονομική βοήθεια που είχαν), ανέλαβαν το δύσκολο έργο να βρεθούν παίκτες ,(μιας και δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης από την περσινή ομάδα, όταν ελήφθη η απόφαση, τον Ιούλιο), μπόρεσαν να ανασυγκροτήσουν την ομάδα απο την αρχή και ο σύλλογος να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα, εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, η οποία αναφέρει:

«Ιστορία γράφουν οι παρέες τραγούδησε ο Διονύσης Σαββόπουλος, με αρνητική έννοια. Ωστόσο ιστορία μπορούν να γράψουν και οι παρέες αθλητών, που αγαπούν αυτό που κάνουν και προσπαθούν να το κάνουν καλά.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για το αντρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου, που με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα μετράει 9 νίκες σε 11 αγώνες πρωταθλήματος, με την τελευταία νίκη (12/1) απέναντι στον Παπάγου με 3-2 (18-15/31-29/18-25/25-23/15-9) στο Γουδί, σ ένα ντέρμπι με ανατροπές και όμορφο βόλεϊ να φέρνει την ομάδα του Γκύζη στην 2η θέση του πρωταθλήματος.


Άξιο αναφοράς είναι ότι η ομάδα αναδημιουργήθηκε με την οργανωτική προσπάθεια των Λάμπρο Μουλίνο, Κώστα Βλαχάκη και Βασίλη Μακρή, οι οποίοι είναι και παίκτες του συλλόγου και προπονητικά καθοδηγείται από τους (επίσης παίκτες) Ανδρέα Δρακόπουλο και Γιώργο Πλουμίδη, ενώ στελεχώνεται από αθλητές με μέσο όρο ηλικίας κάτω από 25 ετών.


Βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά όποια κι αν είναι η κατάληξη αυτή η ομάδα μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρείται, γιατί αποδεικνύει πως η ποιότητα χαρακτήρων και αθλητών μπορεί να οικοδομήσει σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστεί κάτι συμπαγές και ανθεκτικό στις δυσκολίες.»







Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ