1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2024 16:04

Πρι Λιγκ: Στον Ηρακλή Κηφισιάς θα «σκουπίζει» και τη νέα χρονιά η Σοφία Γκιαούρη

Στο Ζηρίνειο θα «σκουπίζει» και τη νέα χρονιά η Σοφία Γκιαούρη. Η πολύπειρη λίμπερο συμφώνησε να συνεχίσει στο ρόστερ του νεοφώτιστου Ηρακλή Κηφισιάς για τη νέα Πρι Λιγκ 2024-25.

Μάλιστα η παρουσία της ήταν καθοριστική στην αμυντική γραμμή της ομάδας της Κηφισιάς, ώστε να κερδίσει αήττητη σε 26 ματς, το πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο.

Αρχικά για την ανανέωση των δύο πλευρών η διοίκηση του Ηρακλή ανέφερε: « Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ανανέωση της συνεργασίας με την λίμπερο, Σοφία Γκιαούρη. για τη σεζόν 2024-25. Ευχόμαστε στη Σοφία υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.»

Σε δήλωση της η Γκιαούρη που εχει παίξει σε Ιωνικό ΝΦ, Βριλήσσια, ΓΣ Χαλανδρίου, ΓΣ Ηλιούπολη, Πανναξιακό, Ηλυσιακό, δύο φορές Αμαζόνες, Απόλλωνα Καλαμάτας, υποστήριξε για την παραμονή της στον Ηρακλή:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα βρίσκομαι στον Ηρακλή Κηφισιάς, σε ένα σύλλογο με υψηλούς στόχους και ανθρώπους που στηρίζουν ουσιαστικά το άθλημα.

H ομάδα την περσινή σεζόν κατόρθωσε αήττητη να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην pre leαgue.

Εύχομαι και τη νέα χρονιά να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ