1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2024 00:04

Πορφύρας: Νέο ξεκίνημα με καινούργια πρόσωπα

Γύρισε σελίδα ο Πορφύρας και ξεκίνησε το «κτίσιμο» του νέου ρόστερ  για την Πρι Λιγκ 2024-25. Αρχικά ανέλαβε νέος προπονητής ο 38 χρονος Νικηφόρος Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι κόουτς και στα αναπτυξιακά του συλλόγου, καινούργια πάσα τη Μαρίζα Βαϊοπούλου (φωτο), ενώ ανανέωσε με την 27 χρονη κεντρική, Μαρία Σάντε (4η χρονιά), και για δεύτερη σεζόν με την 24 χρονη ακραία, Δέσποινα Γερομιχαλού.

Η ανακοίνωση του Πειραϊκού συλλόγου για την απόκτηση της Βαϊοπούλου που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΖΑΟΝ με επιτυχία αναφέρει:

«Η πασαδόρος Μαρίζα Βαϊοπούλου συμφώνησε με τον Πορφύρα και εντάσσεται στην ομάδα μας για τη σεζόν 2024-2025 προκειμένου να την ενισχύσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League Volley.

Η 20χρονη αθλήτρια ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό ( σωματείο με παραδοσιακούς στενούς δεσμούς φιλίας με τον Πορφύρα), στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νεάνιδες με το Μαρκόπουλο με το οποίο αγωνίσθηκε στην Α1 Εθνική και στην τελευταία σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση της Pre League Volley με τον ΖΑΟΝ, ως αντίπαλος του Πορφύρα.

Η Μαρίζα σπουδάζει Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ οι πρώτες συζητήσεις μαζί της είχαν γίνει προ διετίας, ακριβώς επειδή καλύπτει τα χαρακτηριστικά που μας ενδιαφέρουν στον Πορφύρα.

Σε τοποθέτηση της η Λαρισινή αθλήτρια, τονίζει : '' Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Πορφύρα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δελαγραμμάτικα και τον καινούριο μου προπονητή κ. Γιαννόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με έφεραν στην ομάδα. Θα ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς γεμάτη επιτυχίες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ