1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2024 16:36

Πρι Λιγκ Επανεκκίνηση στον Απολλώνιο με νέα διοίκηση και προπονητή τον Γιάννη Μακρόπουλο

Μετά από ένα κύκλο τριών χρόνων που περιελάμβανε δύο ανόδους αλλα και ένα πικρό υποβιβασμό από τη Volley League, o Απολλώνιος ξεκίνησε την ανασυγκρότηση του στη νέα πραγματικότητα της Πρι Λιγκ.

Το πρώτο βήμα ήταν η εκλογή νέας διοίκησης με πρόεδρο και πάλι το Μιχάλη Μαθιουδάκη και πολλά νέα πρόσωπα στο ΔΣ, ενώ ανακοινώθηκε στην τεχνική ηγεσία, ο Γιάννης Μακρόπουλος με γυμναστή τον Αγγελή Γιαννακόπουλο.

Η ανακοίνωση για τη νέα διοίκηση

«Μετά την εκλογική διαδικασία που διενεργήθηκε στις 24/04/2024 συγκλείσθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΑ ο Απολλώνιος Κερατσινίου, όπου αποφασίστηκε μετά από διαλογική συζήτηση η ανάληψη θέσεων σε αυτό ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μαθιουδάκης Μιχαήλ

Αντιπρόεδρος: Μανώλης Ιωάννης

Γεν. Γραμματέας: Θεοδωρίδου Ρεβέκκα

Ειδ. Γραμματέας: Μπάλιος Δημήτριος

Ταμίας: Ντούσσας Χαράλαμπος

Σύμβουλος: Κρανιώτη Βανέσα

Σύμβουλος: Ντούσσα Βασιλική»

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Μακρόπουλο που αποχώρησε μετά από μια τετραετία στην Αγ. Παρασκευή:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Μακρόπουλο!

Ο κ. Μακρόπουλος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου!Ο Σύλλογός μας, όπως πάντα, έτσι και στον κ. Μακρόπουλο θα προσφέρει όλες τις συνθήκες που θα χρειαστούν, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα μας όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί!

Σε μια πρώτη δήλωσή του ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δοίκηση και προσωπικά τον Πρόεδρο κο Μαθιουδάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.Ο προσωπικός στόχος όπως και όλου του οργανισμού της ομάδας, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και το πνεύμα της.

Το επερχόμενο πρωτάθλημα της Pre League , αναμένεται για ακόμα μια χρονιά, να είναι άκρως ανταγωνιστικό με πολλές καλές ομάδες, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τη συνεργασία και την αφοσίωσή όλων, θα πετύχουμε τους στόχους μας".Ευχόμαστε στον κ. Μακρόπουλο καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Η ανακοίνωση για τον γυμναστή Αγγελή Γιαννακόπουλο

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Αγγελή Γιαννακόπουλο!

Ο κ. Γιαννακόπουλος θα αναλάβει την εκγύμναση και ενδυνάμωση της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου!Σε μια πρώτη δήλωσή του ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστώ την Διοίκηση του Απολλώνιου, καθώς και τον coach κ. Μακρόπουλο για άλλη μια αγωνιστική χρονιά που θα συνεργαστούμε.

Το πρωτάθλημα της Pre League είναι πολύ απαιτητικό και με γνώμονα αυτό, προσωπικός μου στόχος είναι οι αθλήτριες να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή σωματική κατάσταση. Εύχομαι οι στόχοι της χρονιάς να πραγματοποιηθούν, πάντα με υγεία και μακριά από τραυματισμούς".

Ευχόμαστε στον κ. Γιαννακόπουλο καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ