1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2024 22:17

Βριλήσσια: Συνεχίζουν Μποκή και Καραβοκύρη

Μετά την ανανέωση του προπονητή Κώστα Λιώση και την παραμονή των Αναστασία Μικρουδάκη και Ελένη Έρωτα, δύο ακόμη ταλαντούχες αθλήτριες, οι Κοραλία Μποκή και Αλεξάνδρα Καραβοκύρη, θα συνεχίσουν στο ρόστερ των Βριλησσίων της νέας Πρι Λιγκ 2024-25.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης των Βριλησσίων αναφέρει:

«Ο ΦΟ Βριλησσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τις Αλεξάνδρα Καραβοκύρη και Κοραλία Μποκή.

Η 24χρονη (1μ65) λίμπερο Αλεξάνδρα Καραβοκύρη θα «δέσει» την άμυνα μας για τρίτη χρονιά ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των ΓΣ Χαλανδρίου, Μαρκόπουλου, Πανναξιακού, Αγ. Παρασκευής, Κορίνθου.

Η 23 χρονη (1μ93) κεντρική Κοραλία Μποκή θα δώσει ύψος και ποιότητα στο κέντρο μας με την παραμονή της για τρίτη χρονιά. Ο «πύργος» του ΦΟΒ ξεκίνησε το βόλεϊ στο σύλλογο μας, όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, (2015-20). Ακολούθησε μια σεζόν στον Ασκληπιό Τρικάλων λόγω σπουδών και επέστρεψε στην ομάδα μας για να κάνει την διαφορά στο μπλοκ.

Η οικογένεια του ΦΟ Βριλησσίων εύχεται στις Κοραλία και Αλεξάνδρα, υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδα μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ