1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2023 22:29

Στα χέρια της Μαρίζας Βαϊοπούλου ο ΖΑΟΝ

Η 19 χρονη Μαρίζα Βαϊοπούλου είναι η νέα πασαδόρος της γυναικείας ομάδας του ΖΑΟΝ.

Για την απόκτηση της Λαρισινής πασαδόρου η διοίκηση του ΖΑΟΝ εξέδωσε ανακοινωση που αναφέρει:

«Η Μαρίζα Βαϊοπούλου είναι η νέα πασαδόρος της γυναικείας ομάδας του ΖΑΟΝ.Η 19χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Φιλαθλητικό Λάρισας, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε έως και το 2022 (κατακτώντας συνεχόμενους τίτλους και ατομικές διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα, αλλά και την άνοο στην Α2 εθνική κατηγορία), ενώ βρέθηκε και στις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες (Παγκορασίδων, Κορασίδων).

Το καλοκαίρι του 2022 έκανε το μεγάλο άλμα στη Volley League γυναικών καθώς πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil (κατέλαβε την 7η θέση με την ίδια να παίρνειχρόνο συμμετοχής σε 21 αγώνες).

Παράλληλα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας σε επίπεδο Νεανίδων με την ομάδα του ΑΟΜ και καλύτερη πασαδόρος στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιουνούς Οτσάλ στο 1ο γκρουπ της προετοιμασίας της εθνικής γυναικών εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΖΑΟΝ

Πάσα: Μαρίζα Βαίοπούλου

Κεντρικές: Μερκουριάδη Κατερίνα, Ιγκριντ Χάνσον Τουντλαντ (ΗΠΑ)

Ακραίες: Βίκυ Παπαδοπούλου, Κάβουρα Αφροδίτη

Διαγώνιες: -

Λίμπερο: Χαρά Σπυροπούλου

Προπονητής: Αντώνης Παπαδόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ