1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2023 21:03

Στο ΖΑΟΝ επέστρεψε η κεντρική Ίνγκριντ Χάνσον-Τούντλαντ

Στο ΖΑΟΝ επέστρεψε η Αμερικανίδα Ίνγκριντ Χάνσον-Τούντλαντ. Η 36 χρονη (1μ84) κεντρική που ειχε αποκτηθεί στη χειμερινή περίοδο της σεζόν 2021-22 απο τον κοουτς Κώστα Λιώση, και ήταν καθοριστική στην άνοδο της ομάδας του Ζηρινείου ως πρωταθλήτρια Πρι Λιγκ, έδωσε και παλι τα χέρια με το σύλλογο των βορείων προστείων, ώστε να βοηθήσει στην παραμονή στη νέα Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση για την Τούντλαντ αναφέρει:

“Μία ακόμη σημαντική επιστροφή και μία ακόμη πινελιά από την προ διετίας πρωταθληματική πορεία του ΖΑΟΝ θα προσφέρει η Ίνγκριντ Χάνσον-Τούντλαντ.

Η πολύπειρη κεντρική, η οποία ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας τη σεζόν 2021-2022 επιστρέφει στο Ζηρίνειο μετά από 2 χρόνια.

Η 36χρονη και ύψους 1.84 Ίνγκριντ, αποφοίτησε από το πανεπιστήριο της Βόρειας Καρολίνας κι από το 2010 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχω εμπειρία από τα πρωταθλήματα Σουηδίας, Δανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Αυστρίας, Αλβανίας και φυσικά από την ελληνική Pre League”

ΖΑΟΝ

Πάσα: Μαρίζα Βαίοπούλου

Κεντρικές: Μερκουριάδη Κατερίνα, Ιγκριντ Χάνσον Τουντλαντ (ΗΠΑ)

Ακραίες: Βίκυ Παπαδοπούλου, Κάβουρα Αφροδίτη

Διαγώνιες:

-Λίμπερο: Χαρά Σπυροπούλου

Προπονητής: Αντώνης Παπαδόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ