1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2014 22:23

Κοκκινάκης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Πριν 5 μήνες που η Εθνική ανδρών ταξίδεψε στην Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Μενέλαος Κοκκινάκης δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας, καθώς είχε τραυματιστεί λίγες μέρες νωρίτερα στο παιχνίδι Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός.

Αυτή την φορά ο Κοκκινάκης βρίσκεται κανονικά στην 12άδα του Σωτήρη Δρίκου κι έχοντας μαζί του κι αρκετούς από τους συμπαίκτες του στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι σύντομα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

 

«Δουλέψαμε αυτές τις δύο εβδομάδες προκειμένου να δέσουμε σαν ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαστε μια καλή παρέα όλοι μαζί και είμαι αισιόδοξος», είπε αρχικά ο 21άχρονος άσος και συμπλήρωσε με νόημα:

«Η Εθνική έχει πολύ καιρό να πετύχει μια διάκριση και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνει. Δεν ξέρω αν το κάνουμε τώρα, αλλά γρήγορα θα έρθει. Πρέπει να αποκτήσουμε πνεύμα νικητή, να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα ακόμη και για τις καλύτερες ομάδες και να προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να διεκδικεί τη νίκη. Πιστεύω ότι αυτή η φουρνιά, μαζί με τη βοήθεια και κάποιων έμπειρων που υπάρχουν στην ομάδα μπορεί να τα καταφέρει».

Όσον αφορά την παρουσία αρκετών παικτών με τους οποίους πανηγύρισε σημαντικές διακρίσεις σε επίπεδο παίδων και εφήβων τόνισε:
«Σίγουρα είμαστε όλοι καλοί φίλοι, αφού μετά από τόσα χρόνια γνωριζόμαστε καλά, έχουμε ένα κώδικα επικοινωνίας εντός και εκτός γηπέδου και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ, αλλά γενικά μέσα στην Εθνική ομάδα ακόμη και με τους πιο παλιούς είμαστε πολύ δεμένοι κι όπως είπα και πιο πριν είμαστε μια καλή παρέα».

Τέλος αναφερόμενος στις αντιπάλους μας στον προκριματικό όμιλο σημείωσε: «Όπως έχει πει κι ο κόουτς δεν υπάρχει πλέον κάποια κακή Εθνική ομάδα, αφού όλες είναι βελτιωμένες. Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης, μας περιμένουν τρία δύσκολα παιχνίδια, αλλά παίζοντας συγκεντρωμένα και βγάζοντας όλη την ενέργεια μας στο γήπεδο είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ