1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2014 13:54

Φιλίποφ: «Θα πάρουμε την πρόκριση» (video)

Η Εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Ρέντη και βρίσκεται καθ΄οδόν για την Σλοβακία. Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στο volleynews.gr για την νέα προσπάθεια της Εθνικής. Επίσης αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως θα υπάρχουν νεότερα τις επόμενες μέρες, ενώ επιβεβαίωσε πως ο πατέρας του είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ρώσικη Φάκελ.

Είχαμε κάποιο χρόνο προετοιμασίας, πιστεύω κάναμε κάποια πράγματα καλά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παίξουμε καλά. Εγώ ελπίζω ότι θα πάρουμε την πρόκριση, είμαστε καλή ομάδα, είμαστε όλοι νεαροί, αγαπάμε να παίζουμε βόλεϊ, έχουμε και κάποια παιδιά με εμπειρία απ'το εξωτερικό, άμα το βάλουμε όλο μαζί σε μία ομάδα ίσως πετύχουμε κάτι καλό. Τώρα από κει και πέρα θα δούμε».

Για το μέλλον του: Δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο, ίσως να ξέρω μέσα σε αυτές τις μέρες ή μετά τον πρώτο προκριματικό γύρο με την Σλοβακία».

Για τον πατέρα του που υπέγραψε στην ρώσικη Φάκελ: «Δεν είναι ακόμα επίσημο, αλλά μέσα σε αυτές τις μέρες θα επισημοποιηθεί. Είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ